αρχικηVIRALΗ σκληρή εκπαίδευση των αεροσυνοδών στην Κίνα μέσα από μερικές φωτογραφίες

Η σκληρή εκπαίδευση των αεροσυνοδών στην Κίνα μέσα από μερικές φωτογραφίες

Τα όμορφα χαμόγελα και η τέλεια στάση του σώματος των αεροσυνοδών στην Κίνα είναι το αποτέλεσμα πολλών ωρών έντονης προπόνησης και σκληρής δουλειάς. Αυτά τα όμορφα κορίτσια είναι οι μαθήτριες του Κολλεγίου της Πολιτικής Αεροπορίας στο Chengdu στην επαρχία Σιτσουάν.

Οι εκπαιδευόμενες αεροσυνοδοί μαθαίνουν να χαμογελούν κρατώντας ένα chopstick ανάμεσα στα δόντια τους. Βάζουν επίσης περιοδικά στο κεφάλι τους για να επιτευχθεί η τέλεια στάση.

Μια άλλη άσκηση που βοηθά τα κορίτσια να διατηρούν όρθια στάση είναι η ισορροπία με ένα γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι τους για τρία λεπτά. Ακόμη κρατάνε ένα φύλλο χαρτί ανάμεσα στα πόδια τους για να μάθουν να στέκονται σωστά.

Οι νεαροί άνδρες και οι γυναίκες υποβάλλονται σε αυστηρή εκπαίδευση για να εξασφαλιστεί ότι συμπεριφέρονται κατάλληλα κατά τη διάρκεια της πτήσης, όπως σημειώνει το Newsbeast.gr.

Η ασφάλεια είναι επίσης μια μεγάλη προτεραιότητα στο Κολέγιο. Υπάρχουν ακόμη και ειδικές τάξεις όπου οι μαθητές διδάσκονται δεξιότητες επιβίωσης και πολεμικές τέχνες, όπως Kung Fu και Taekwondo. Μερικά μαθήματα πολεμικών τεχνών πραγματοποιούνται στην ύπαιθρο και μοιάζουν περισσότερο με την εκπαίδευση των νεοσυλλέκτων του στρατού. Τα κορίτσια εργάζονται σκληρά για να γίνουν ισχυρότερες και να αυξήσουν τη δύναμη τους. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα μαθήματα όπου οι εκπαιδευόμενοι αεροσυνοδοί μαθαίνουν πώς να εξουδετερώσουν έναν εγκληματία ή τρομοκράτη κατά τη διάρκεια της πτήσης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + twenty =