αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ πρώτη εικόνα του Huawei Honor Note 9

Η πρώτη εικόνα του Huawei Honor Note 9

Έχουν περάσει σχεδόν 8 μήνες από την επίσημη ανακοίνωση του Huawei Honor Note 8 και όπως φαίνεται ήρθε η ώρα να δούμε τον διάδοχο, τουλάχιστον σε leaks μιας και δεν έχει αποκαλυφθεί από την εταιρεία. Το Huawei Honor Note 9 διέρρευσε για πρώτη φορά σήμερα μέσα από το κινέζικο Weibo.

Εμφανίζεται σε φωτογραφία hands-on, η οποία απεικονίζει το κινητό από την πίσω πλευρά. Βλέπουμε ότι είναι αρκετά μεγάλη συσκευή, πιθανόν πάνω από 6 ίντσες.

Στην πλάτη υπάρχει διπλή κάμερα, η οποία έχει dual LED flash και από κάτω είναι τοποθετημένος ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Από την ίδια την εικόνα μπορούμε να βγάλουμε πολύ λίγα συμπεράσματα, όπως το ότι το κινητό θα έχει unibody design και λογικά δεν θα δούμε hardware buttons μπροστά, μιας και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων είναι στην πλάτη. Επίσης, μέσα περιμένουμε να δούμε επεξεργαστή Kirin 960.

Όπως σημειώνει το Techblog.gr, για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Huawei Honor Note 9, μπορούμε μόνο να μαντέψουμε: οθόνη QHD LCD, μνήμη RAM 6GB, κάμερα 12 Megapixel 4K και μπαταρία τουλάχιστον 4000mAh.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + sixteen =