αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ πρώην δασκάλα μαθηματικών, που τώρα πληρώνεται για να ταξιδεύει και να ανεβάζει φωτογραφίες φαγητών στο Instagram

Η πρώην δασκάλα μαθηματικών, που τώρα πληρώνεται για να ταξιδεύει και να ανεβάζει φωτογραφίες φαγητών στο Instagram

H 28η Ιουνίου 2017 ήταν η τελευταία ημέρα στο σχολείο για την Jessica Hirsch. Ως δασκάλα. Αφού εργαζόταν εκεί full-time, τα τελευταία 7 χρόνια. Η ίδια από μικρή θεωρούσε ότι το να γίνει δασκάλα θα ήταν η dream job που πάντα ήθελε. Τελικά, τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορετικά.

Όλα άρχισαν να αλλάζουν όταν πριν από περίπου 2 χρόνια, ξεκίνησε να ασχολείται με το Instagram. Αρχικά αφιέρωνε λίγο χρόνο, όμως όσο πέρναγε ο καιρός ασχολούνταν όλο και περισσότερες ώρες. Κυρίως, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα γεύματα της.

Σήμερα, η ίδια έχεις έχει πάνω από 370.000 fans στον βασικό λογαριασμό της, @cheatdayeats. Έχει επίσης ένα blog καθώς και λογαριασμούς σε Facebook και YouTube, αλλά το Instagram είναι η πλατφόρμα όπου δημιούργησε το brand της και παραμένει επικεντρωμένη εκεί.

Γιατί σας τα λέμε όλα αυτά; Το story δεν σταματά εδώ. Η νεαρή γυναίκα το κάνει αυτό ως βασικό επάγγελμα πλέον. Ναι, ταξιδεύει, τρώει γεύματα και ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram. Αυτή είναι η δουλειά της. Και έχει καταφέρει να κλείσει συνεργασίες με κολοσσούς όπως οι Hilton Hotels & Resorts, Hyatt, Kellogg’s, American Express, Delta Airlines, Uber, Samsung και Oreo.

«Κάθε ημέρα ανυπομονώ για αυτό. Είμαι ενθουσιασμένη. Ποτέ δεν έχω μια κακή ημέρα στη δουλειά. Δεν συνειδητοποιώ ότι εργάζομαι, αλλά εργάζομαι συνεχώς» λέει η Jessica Hirsch.

Μιλώντας στο αμερικανικό Entrepreneur.com, εξηγεί ότι αρχικά είδε φίλους της να ανεβάζουν φωτογραφίες στο Instagram και σκέφτηκε ότι και αυτή θα μπορούσε να κάνει το ίδιο. Αρχικά, οι fans της αυξάνονταν με αργούς ρυθμούς. Μόλις όμως έφτασε τους 10.000, μετά πήγε στους 100.000 μέσα σε λίγους μήνες. Έκτοτε, όλα τρέχουν πιο γρήγορα.

Όσο για το πως ένιωσε όταν πήρε τα πρώτα της λεφτά; «Είπα ωραία, πληρώνομαι για κάτι που πιθανόν θα το έκανα δωρεάν», θυμάται. Τώρα συνεχίζει να κάνει το ίδιο και μάλιστα πηγαίνει και πολλά ταξίδια, στα οποία δοκιμάζει φαγητά. Και πάντα θα ανεβάσει κάποιες φωτογραφίες στο Instagram. Φυσικά, έχει μια τακτική σχέση με τους ακολούθους της, δημοσιεύοντας συνήθως 2 ή 3 φωτογραφίες κάθε ημέρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 1 =