αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ομάδα του TEDxPatras 2017 αναζητά εθελοντές

Η ομάδα του TEDxPatras 2017 αναζητά εθελοντές

Στις 14 Οκτωβρίου, στο Royal Theater Patras θα φιλοξενηθεί το TEDxPatras 2017 με τίτλο «Moments». Η ομάδα που προετοιμάζει την εκδήλωση μεγαλώνει, με τη σύσταση της Ομάδας Εθελοντών που θα υποστηρίξει τη φετινή διοργάνωση. Για όποιον ενδιαφερόμενο θέλει να γίνει μέρος της ομάδας και να υποστηρίξει το TEDxPatras 2017 στην τελική φάση της προετοιμασίας καθώς και στην εκτέλεσή του, οι αιτήσεις για το Volunteer Team είναι πλέον διαθέσιμες εδώ!

Η ομάδα του TEDxPatras δημιουργήθηκε το 2015 από ανθρώπους που, αμιγώς εθελοντικά, διαθέτουν τον χρόνο, τις γνώσεις, τις ιδέες αλλά κυρίως τη διάθεση και την ενέργειά τους, για να πραγματοποιήσουν μια διοργάνωση, στόχος της οποίας είναι η διάδοση ιδεών που αξίζει να διαδοθούν.

Ειδικά για φέτος, η ομάδα του TEDxPatras μοιράζεται τις δικές της στιγμές από την εμπειρία της διοργάνωσης του τρίτου TEDx event στην πόλη, με τίτλο «Στιγμές / Moments». Η ομάδα εμπλουτίζεται, λοιπόν, με νέα μέλη που θα δημιουργήσουν, θα ζήσουν και θα μοιραστούν τις δικές τους «Στιγμές» συμμετέχοντας σε μια εθελοντική πρωτοβουλία.

Μέχρι την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 μπορείτε να συμπληρώσετε τη σχετική αίτηση και να γίνετε μέρος της ομάδας! Το μόνο που θα χρειαστεί είναι λίγος από τον πολύτιμο χρόνο σας για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, ένα σύντομο βιογραφικό σας, τις δεξιότητές σας και το κίνητρο για τη συμμετοχή σας στην ομάδα του TEDxPatras.

Βρείτε τη σχετική αίτηση ΕΔΩ: bit.ly/2w74Ww2

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + eight =