αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ νέα έκδοση του Chrome είναι πιο «ελαφριά»- Τι κόλπο… έχει εφαρμόσει η Google

Η νέα έκδοση του Chrome είναι πιο «ελαφριά»- Τι κόλπο… έχει εφαρμόσει η Google

Τα σύγχρονα προγράμματα πλοήγησης στο διαδίκτυο έχουν αρχίσει να βαραίνουν επικίνδυνα και κάτι τέτοιο έχει αποτέλεσμα τα έντονα προβλήματα, ιδιαίτερα σε χρήστες που δεν έχουν στη διάθεσή τους ένα σύστημα με αρκετή RAM ή γρήγορο επεξεργαστή.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως αρχίζει να θέλει να αντιμετωπίσει άμεσα η Google, αφού η νέα έκδοση του Chrome browser που είναι ήδη διαθέσιμη, μειώνει κατά πολύ τους πόρους τους συστήματος που δεσμεύει όσο βρίσκεται σε λειτουργία, όπως σημειώνει το Pc Magazine.

Η βασικότερη διαφορά είναι πως οι καρτέλες του browser που «τρέχουν» στο παρασκήνιο μένουν σχεδόν αδρανείς, έτσι ώστε να μην απαιτούν ιδιαίτερη δύναμη από την CPU του υπολογιστή.

Σύμφωνα με blog της εταιρείας, η αλλαγή κάνει τα ανενεργά tabs να δείχνουν 25% λιγότερο ενεργά, κάτι που σίγουρα θα φανεί χρήσιμο και σε όσους χρησιμοποιούν τον Chrome σε φορητά συστήματα (laptops).

Αν έχετε ήδη εγκατεστημένο το πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, δεν έχετε παρά να κάνετε τη σχετική αναβάθμιση. Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε το πρόγραμμα από το επίσημο site του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − fifteen =