αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ μικρή ελληνική αεροπορική εταιρία, η οποία προσφέρει… σχεδόν δωρεάν εισιτήρια για ταξίδια από και προς Αθήνα

Η μικρή ελληνική αεροπορική εταιρία, η οποία προσφέρει… σχεδόν δωρεάν εισιτήρια για ταξίδια από και προς Αθήνα

Μια μικρή αλλά βραβευμένη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ως η «Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Αεροπορική Εταιρεία», προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για πολύ οικονομικά αεροπορικά ταξίδια.

Η εταιρεία επίσης έχει βραβευτεί και ως η «Καλύτερη Ευρωπαϊκή Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία» από τον επίσημο ευρωπαϊκό σύνδεσμο περιφερειακών αερομεταφορέων (European Regional Airlines Association).

Συγκεκριμένα, εισιτήρια από 15 ευρώ προσφέρει η Sky Express για κρατήσεις θέσεων μέχρι και τις 30 Ιουνίου για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 16 Σεπτεμβρίου έως τις 31 Οκτωβρίου, σε όλα τα δρομολόγια από και προς την Αθήνα, με αφορμή τη νέα διαφημιστική καμπάνια της με slogan «Πέτα σαν άνθρωπος».

Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο Economy365.gr, η Sky Express προσφέρει εισιτήρια για Σαντορίνη, Μύκονο, Ηράκλειο, Μήλο, Πάρο, Νάξο, Ζάκυνθο, Σύρο, Χίο, Σκιάθο, Ικαρία, Κάρπαθο, Αστυπάλαια και Κύθηρα με 15€ τελική τιμή από τα παραπάνω νησιά προς Αθήνα και με 37€ τελική τιμή από Αθήνα προς τα νησιά αυτά.

Η προσφορά αφορά περιορισμένο αριθμό θέσεων. Στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνονται αποσκευή και χειραποσκευή, δωρεάν είσοδος στο VIP Lounge και in-flight service.

Ο στόλος

Ο στόλος της Sky Express αποτελείται από αεροσκάφη τύπου ATR42, ATR72 και JS41.

Tα ATR42 & ATR72 είναι αεροσκάφη 48 & 70 θέσεων. Το πλήρωμα κάθε αεροσκάφους αποτελείται από δύο μέλη στο θάλαμο διακυβέρνησης και ένα ή δύο (για το ATR72) στο θάλαμο επιβατών. Είναι ευρύχωρα αεροσκάφη το οποίο διαθέτει δύο σειρές με δερμάτινα πολυτελή καθίσματα.

Τα JS41 (British Aerospace Jetstream 41) προσφέρουν την άνεση των jet στην τιμή των turboprop. Είναι αεροσκάφη 30 θέσεων και το πλήρωμά τους αποτελείται από δύο μέλη στο θάλαμο διακυβέρνησης και ένα στο θάλαμο επιβατών. Έχουν πολυτελή δερμάτινα καθίσματα, κλιματισμό, τουαλέτα και άνετο χώρο αποσκευών.

Τόσο τα JS41 όσο και τα ATR42 είναι αξιόπιστα αεροσκάφη και η επιχειρησιακή τους δράση έχει αναβαθμίσει αισθητά τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας προς το επιβατικό κοινό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 9 =