αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ λέξη που δεν χρησιμοποιούν ποτέ οι πετυχημένοι επιχειρηματίες (και ποια βάζουν στη θέση της)

Η λέξη που δεν χρησιμοποιούν ποτέ οι πετυχημένοι επιχειρηματίες (και ποια βάζουν στη θέση της)

Μόλις ξεκίνησες τη νέα εταιρία σου. Είσαι ενθουσιασμένος που επιτέλους ξεκίνησες κάτι δικό σου και το βλέπεις σαν μια νέα πρόκληση. Εργάζεσαι πάνω στο project σου, όταν ξαφνικά χτυπάς στο πρώτο εμπόδιο. Μετά στο επόμενο, μετά σε ένα ακόμα.

Τώρα, ξαφνικά η επιτυχία μοιάζει πιο μακριά. Το κίνητρο μειώνεται. Το ίδιο και η ενέργεια σου. Σε μια παρόμοια κατάσταση, βρέθηκε ο επιχειρηματίας Chris Dessi όταν δημιούργησε την πρώτη του υπηρεσία, όπως σημειώνει σε άρθρο του στο αμερικανικό inc.com. Ασχολούνταν με το ψηφιακό μάρκετινγκ, αλλά οι επιχειρήσεις δεν μπορούσαν να καταλάβουν τότε το όφελος που θα έχουν από τις υπηρεσίες του.

Όπως λέει ο ίδιος, δεν πρέπει να χρησιμοποιείς μια λέξη αν θες να πετύχεις: εύχομαι. Και να χρησιμοποιείς μια άλλη: κάνω. Τι έκανε ο ίδιος; Έφτιαξε το Westchester Digital Summit έτσι ώστε να μπορέσει να «εκπαιδεύσει» τις επιχειρήσεις που αναζητούσε. Βρήκε ανθρώπους που έχουν εργαστεί σε μεγάλες πλατφόρμες, για να μιλήσουν σε events.

Μάλιστα, κατάφερε να κλείσει ακόμα και τον γνωστό businessman Gary Vaynerchuk για να κάνει ομιλία σε event. Όλα αυτά, όπως λέει ο ίδιος, όταν σταμάτησε να «εύχεται» και ξεκίνησε να «κάνει».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + sixteen =