αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η καλύτερη συμβουλή που έχω λάβει»: Μια startupper και πρώην εργαζόμενη στη Goldman Sachs σημειώνει

«Η καλύτερη συμβουλή που έχω λάβει»: Μια startupper και πρώην εργαζόμενη στη Goldman Sachs σημειώνει

Η Becca Brown μέχρι τώρα δεν έχει μια, αλλά δύο επιτυχημένες καριέρες. Παρόλο που η ηλικία της είναι λίγο πάνω από τα 30 έτη. Μετά την αποφοίτηση της από το Χάρβαρντ το 2000, ξεκίνησε να εργάζεται στην Goldman Sachs. Ένα από τα πιο δύσκολα μέρη για να βρεις εργασία στη Wall Street, όπως τονίζει το Business Insider.

To 2009, ίδρυσε τη Solemates, μαζί με τη συνάδελφο της στην τράπεζα, Monica Ferguson. Πρόκειται για μια εταιρία που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα για την περιποίηση γυναικείων παπουτσιών. Σήμερα, τα προϊόντα αυτά πωλούνται από πάνω από 3.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Με το brand των δύο γυναικών να έχει μεγάλα έσοδα.

Η Becca Brown (κεντρική φώτο) αποδίδει ένα σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας της, σε μια απλή συμβουλή που έλαβε στο κολλέγιο και την έχει κρατήσει μέχρι τώρα. Να ενεργεί σαν «να μην έχει συμβεί κάτι».

Αυτή η περίεργη σύντομη φράση σημαίνει το εξής, όπως λέει η ίδια: «Τα πράγματα δεν πάνε πάντα έτσι όπως τα περιμένεις στις επιχειρήσεις, στην καριέρα ή στη ζωή γενικότερα. Θα υπάρξουν απογοητεύσεις και εμπόδια που μπορεί να σε ρίξουν κάτω. Εκτός αν ενεργείς σαν να μη συνέβησαν. Και να συνεχίζεις την προσπάθεια, σαν να βαδίζουν όλα στον δρόμο που έχεις χαράξει».

«Είναι μια νοοτροπία, μια κατάσταση του μυαλού, μια προοπτική» συμπληρώνει η επιτυχημένη startupper. Λέγοντας παράλληλα, ότι από τότε που άκουσε την εν λόγω συμβουλή, την ακολουθεί πιστά. Και έτσι βρήσκει το θάρρος για να συνεχίζει τις προσπάθειες της, ότι κι αν συμβεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + one =