αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει είναι… τα ταξίδια»: Ένας CEO αναλύει

«Η καλύτερη επένδυση που έχω κάνει είναι… τα ταξίδια»: Ένας CEO αναλύει

Τα υλικά αγαθά έρχονται και φεύγουν. Αλλά εμπειρίες όπως τα ταξίδια, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αυτή την άποψη έχει ο ιδρυτής της Oznium, Phil Suslow. Η εταιρία δραστηριοποιείται στο πεδίο των Led Lights και θεωρείται απόλυτα πετυχημένη επιχειρηματικά. Με τον Suslow να έχει γίνει εκατομμυριούχος.

Το Business Insider, τον κάλεσε -όπως και άλλους εκατομμυριούχους- να παραθέσει την καλύτερη επένδυση που έχει κάνει στη ζωή του. Προς έκπληξη πολλών, δεν μίλησε για κάποια business επένδυση ή κάποιο υλικό αγαθό. Αλλά αναφέρθηκε στα ταξίδια.

«Θα αγαπώ πάντα τους δύο μήνες που πέρασα κάνοντας ιστιοπλοΐα στην Ανταρκτική, την πτώση με αλεξίπτωτο πάνω από τους παγετώνες στη Νέα Ζηλανδία, την ιππασία στη Μογγολία ή την παρακολούθηση γορίλων στη Ουγκάντα» λέει ο Phil Suslow.

Στη συνέχεια αναφέρει το παράδειγμα ενός φίλου του: «Πρόσφατα γιόρτασα με έναν φίλο που έχει επισκεφτεί κάθε χώρα στον κόσμο. Κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ πιο ‘πλούσιος’ και ενδιαφέρων, από έναν δισεκατομμυριούχο που έχει ταξιδέψει μόνο σε 10 χώρες».

Μετά από τα ταξίδια που έχει κάνει, ο έμπειρος επιχειρηματίας έχει σχηματίσει μια ξεκάθαρη άποψη. «Τα ταξίδια μας διδάσκουν πράγματα για τον κόσμο, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από κάθε ταξίδι επιστρέφουμε με σαφέστερη άποψη για τον εαυτό μας», καταλήγει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 4 =