αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η ζωή δεν είναι μόνο λογική, αριθμοί και κώδικας»: Το μήνυμα του Mr Uber μετά το δυστύχημα των γονιών του

«Η ζωή δεν είναι μόνο λογική, αριθμοί και κώδικας»: Το μήνυμα του Mr Uber μετά το δυστύχημα των γονιών του

Την πρώτη του δημόσια τοποθέτηση, έκανε ο ιδρυτής της Uber, Travis Kalanick, μετά το δυστύχημα των γονιών του. Υπενθυμίζεται ότι σε αυτό έχασε τη ζωή της η μητέρα του και τραυματίστηκε σοβαρά ο πατέρας του, ο οποίος βρίσκεται μέχρι σήμερα στο νοσοκομείο.

Ο Kalanick μέσω ανάρτησης στου στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, ευχαρίστησε όλους όσους τον έχουν στηρίξει τις τελευταίες ημέρες και ενημέρωσε ότι η κατάσταση της υγεία του πατέρα του βελτιώνεται. ο ιδρυτής της Uber έγραψε λίγα λόγια για την μητέρα του, την οποία χαρακτήρισε ως έναν πολύ χαρούμενο άνθρωπο, που μετέδιδε αυτή τη χαρά και στους άλλους.

Ανάμεσα σε άλλα, του έχει μείνει μια φράση που του είχε πει η μητέρα του: «Η ζωή δεν είναι μόνο λογική, αριθμοί και κώδικας». Στη συνέχεια, ο Kalanick σημείωσε αναφερόμενος στη μητέρα του: «Μου δίδαξε την άλλη πλευρά της ζωής. Που έχει να κάνει με τους ανθρώπους, την αγάπη και τις διακοπές».

Dad is getting much better in last 48 hours… below is a note I wrote and first recited to close family and friends at…

Posted by Travis Kalanick on Donnerstag, 1. Juni 2017

Στο post ο ίδιος δίνει περισσότερες πληροφορίες για το πως ακριβώς έγινε το δυστύχημα με τη βάρκα, πριν μερικές ημέρες. Το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθεί η μητέρα του και να τραυματιστεί ο πατέρας του. Όπως εξήγησε, ήταν και οι δύο στην ιδιωτική βάρκα τους. Στο τιμόνι καθόταν ο πατέρας του, όταν το σκυλί της οικογένειας ακούμπησε το τιμόνι, αυτό έστριψε το σκάφος με αποτέλεσμα να ξεφύγει από την πορεία του και να προσκρούσει πάνω σε βράχο. Παρά τις προσπάθειες του πατέρα του για να του αλλάξει πορεία.

Η μητέρα του σκοτώθηκε στο σημείο του δυστυχήματος. Ο πατέρας, βαριά τραυματισμένος, τράβηξε την γυναίκα του μέχρι την ακτή, προσπάθησε να την επαναφέρει αλλά δεν τα κατάφερε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 − 3 =