αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η ερώτηση που πρέπει να κάνουν οι επιχειρηματίες στον εαυτό τους»: Σημειώνει ένας πετυχημένος CEO

«Η ερώτηση που πρέπει να κάνουν οι επιχειρηματίες στον εαυτό τους»: Σημειώνει ένας πετυχημένος CEO

Τη δική του οπτική, για το πως πρέπει να κινηθεί ένας επιχειρηματίας, έδωσε ο Peter Raymond, CEO της Human Condition Labs. Μιλώντας στο Entrepreneur.com, εξήγησε πρώτα από όλα τη σημασία της επιμονής, αφού ο business δρόμος δεν είναι εύκολος.

«Όλα είναι δύσκολα; Δεν είναι δύσκολα. Χρειάζεται δουλειά. Θέλετε ένα φτυάρι; Γιατί μόνο έτσι να καταφέρετε να φτιάξετε μια τρύπα. Θα πρέπει να λερωθείτε και να σας πάρουν τα θραύσματα» είπε χαρακτηριστικά ο Raymond.

Όσο για το ποια είναι η ερώτηση που πρέπει να κάνουν οι επιχειρηματίες στον εαυτό τους, ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος: «Μη ρωτάτε τον εαυτό σας τι θέλετε να κάνετε όταν αναπτυχθείτε. Ρωτήστε τι θέλετε να λύσετε, όταν αναπτυχθείτε».

Παράλληλα, ο γνωστός businessman εξήγησε τον ρόλο των συνεργασιών. Λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όταν φτάσεις στην επιτυχία, πρέπει να μεταφέρεις την τεχνογνωσία σου και σε άλλους. Έτσι ώστε να έρθει η αλλαγή στον κόσμο. Με έμφαση στις νέες τεχνολογίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + 5 =