αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η επιχειρηματικότητα δεν είναι για όλους», λέει ο Tony Robbins και εξηγεί γιατί οι περισσότεροι αποτυγχάνουν

«Η επιχειρηματικότητα δεν είναι για όλους», λέει ο Tony Robbins και εξηγεί γιατί οι περισσότεροι αποτυγχάνουν

Το αν κάποιος θα φτάσει στην επιχειρηματική επιτυχία, έχει να κάνει κατά 80% με την ψυχολογία και 20% με τα skills. Αυτό είπε Tony Robbins, στο iCONIC conference το οποίο έγινε στο Λος Άντζελες πριν λίγες ημέρες. Ο ίδιος είναι γνωστός επιχειρηματίας, επενδυτής και business coach. Είναι επίσης γνωστός για την ομιλίες που κάνει σε όλο τον κόσμο.

«Πολλοί εστιάζουν στο σημείο που θέλουν να πάνε και όχι σε αυτό που φοβούνται» σημείωσε το Tony Robbins.

Εξηγώντας ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους. Δεν θέλουν να ωθήσουν τον εαυτό τους σε αυτό που «δεν θεωρείται εφικτό». Ο δρόμος προς την επιτυχία, είναι στην ακριβώς αντίθετη μεριά. Όπως λέει ο γνωστός businessman, οι επιχειρηματίες πρέπει να αντιμετωπίζουν τους φόβους τους. Ακόμα κι αν αυτό τους φαίνεται δύσκολο και τους προκαλεί άγχος.

«Είναι μια διαδικασία που θέλει θάρρος» υπογραμμίζει και παραδέχεται ότι: «Η επιχειρηματικότητα δεν είναι για όλους. Οι περισσότεροι άνθρωποι αποτυγχάνουν». Αυτό που παίζει επίσης ρόλο στην όλη διαδικασία, είναι η επινοητικότητα. Πρέπει να μπορείς να λύνεις προβλήματα, με δημιουργικούς τρόπους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 + 13 =