αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η επιτυχία χρειάζεται κάτι περισσότερο από πάθος…»: Ο Grant Cardone εξηγεί τα πράγματα με απλό τρόπο

«Η επιτυχία χρειάζεται κάτι περισσότερο από πάθος…»: Ο Grant Cardone εξηγεί τα πράγματα με απλό τρόπο

«Βρες κάτι με το οποίο είσαι παθιασμένος». Ναι, αυτή είναι μια από τις πιο συνηθισμένες συμβουλές που θα ακούσεις σε ένα επιχειρηματικό ή τεχνολογικό event. Το πάθος μπορεί να σε φτάσει στην επιχειρηματική επιτυχία, λένε. Και ενώ αυτή η συμβουλή έχει μια δόση αλήθειας, τελικά το πάθος δεν αρκεί.

Εκεί εστιάζει στο νέο του post, ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Grant Cardone. «Η επιτυχία χρειάζεται κάτι περισσότερο από πάθος. Χρειάζεται να σου είναι έμμονη ιδέα», λέει χαρακτηριστικά. Όντως, οι περισσότεροι από τους επιχειρηματίες που φτάνουν σε μεγάλες επιτυχίες, έχουν ένα κοινό στοιχείο ανάμεσα σε άλλα: Σκέφτονται το project τους συνεχώς. Ακόμα… και στον ύπνο τους. Πάντα εξετάζουν και σημειώνουν ιδέες για το πως θα γίνουν καλύτεροι. Ενώ φυσικά εργάζονται πολλές ώρες.

Posted by Grant Cardone on Dienstag, 13. Februar 2018

Το… σκληρό πρόγραμμα του Grant Cardone

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Grant Cardone εργάζεται πολλές ώρες. Κάτι στο οποίο έχει αναφερθεί λίγο παλαιότερα. Στα 25 του, είχε χρέη, ενώ εργαζόταν στο κομμάτι των πωλήσεων το οποίο μισούσε. Εργαζόταν όμως πολύ. Έβλεπε βίντεο πωλήσεων ενώ έτρωγε πρωινό, εκπαιδευτικές ταινίες ενώ συχνά ήταν ο πρώτος που πήγαινε στη δουλειά και ο τελευταίος που έφευγε. Η σκληρή δουλειά έφερε καρπούς. Σύντομα ο Cardone είχε ένα εισόδημα που έφτανε τις 3.000 ευρώ και λίγο μετά τις 6.000 ευρώ.

Σε βάθος χρόνου και με σωστό πλάνο, έφτασε να γίνει ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος. Σήμερα έχει 4 μεγάλες εταιρίες, όπως σημειώνει το CNBC. Οι οποίες έχουν ετήσια έσοδα από πωλήσεις, περίπου 100.000.000 δολάρια. Επίσης, ο Grant Cardone είναι ένας από τους πιο διάσημους συγγραφείς των New York Times.

Πόσες ώρες όμως μπορεί να εργάζεται ένας τέτοιος επιτυχημένος άνθρωπος; «Οι περισσότεροι άνθρωποι εργάζονται στο συνηθισμένο ωράριο 9-5. Εγώ εργάζομαι 95 ώρες την εβδομάδα» τονίζει ο Cardone. Και συμπληρώνει: «Αν θες να γίνεις πλούσιος, πρέπει να σταματήσεις να δουλεύεις στο ωράριο 9-5 και να ξεκινήσεις να εργάζεσαι 95 ώρες εβδομαδιαίως».

«Η ζωή μου δεν είναι στην κερκίδα. Δεν είμαι θεατής. Είμαι παίχτης μέσα στο γήπεδο» λέει χαρακτηριστικά. Και ο Cardone καταλήγει: «Θυμηθείτε, δεν υπάρχει έλλειψη χρημάτων. Υπάρχει έλλειψη ανθρώπων που δουλεύουν 95 ώρες την εβδομάδα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 4 =