αρχικηΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣΗ Ελληνίδα που ζει στη Νέα Ζηλανδία και έχει φτιάξει μια Instagram κοινότητα για τους λάτρεις του κρασιού

Η Ελληνίδα που ζει στη Νέα Ζηλανδία και έχει φτιάξει μια Instagram κοινότητα για τους λάτρεις του κρασιού

«Η πιο πρόσφατα κατοικημένη χώρα στο κόσμο, μια χώρα που ιδρύθηκε από μετανάστες. Πολυπολιτισμική, ειρηνική και ελεύθερη!». Κάπως έτσι απαντά η Γεωργία Παναγοπούλου, όταν την ρωτάς για το πως είναι η ζωή στην Νέα Ζηλανδία. Ναι, ένα μέρος… στην άλλη άκρη της Γης. Η ίδια ζει εδώ και περίπου 2 μήνες εκεί. Ενώ έχει δημιουργήσει την Instagram κοινότητα wine.gini. Μια διαδικτυακή παρέα με πάνω από 60 χιλ. followers, που στόχο έχει να διαμοιράσει όλη την εμπειρία που μπορούν να σου προσφέρουν τα διάφορα κρασιά.

Η Γεωργία Παναγοπούλου μιλά στο It’s Possible από την μακρινή Νέα Ζηλανδία. Εξηγεί με τι ασχολούνταν πριν φτιάξει το project της, πως κατάφερε να αναπτύξει το κοινό της στο Instagram, ενώ παραθέτει και την άποψη της πίσω από την συμβουλή «κυνηγήστε το όνειρο σας» που έχει γράψει στο παρελθόν, σε ένα Post της στο Facebook.

Με τι ασχολούσασταν πριν ξεκινήσετε το δικό σας project;

Πέρασα από αντιφατικά στάδια, είναι στη φύση μου να πειραματίζομαι. Μότο μου: “Those who wander, are not always lost”. Από τη Χημική Μηχανική, στην επικοινωνία του κρασιού! Είναι μαγικό πώς ένα ποτήρι γεμάτο φυσαλίδες, μια συζήτηση, ένα ταξίδι, μια ταινία μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή.

Με απλά λόγια, τι είναι αυτό που έχετε δημιουργήσει τώρα;

Εδώ και ένα χρόνο μοιράζομαι με wine lovers από όλο το κόσμο την οινική εμπειρία. Μέσω του ταξιδιού, της χαράς, της περιπλάνησης, με funky και millennial διάθεση, on line και off line. Στην instagram κοινότητα wine.gini, η εμπειρία του κρασιού μετατρέπει τη θεωρία σε πράξη. Γινόμαστε μια παρέα από Οινόφιλους Εξερευνητές!

Βλέπουμε ότι σε πολλές από τις φωτογραφίες που ανεβάζεστε στα social media του Wine Gini, εικονίζεστε και εσείς. Θεωρείτε ότι το ανθρωποκεντρικό στοιχείο είναι σημαντικό, για να αναπτύξει κάποιος το δικό του project;

Στην insta κοινότητα wine.gini, το κρασί είναι συνδεδεμένο με τη ζωή! Όσο κανείς ανακαλύπτει και εμπλέκεται με το κρασί, καταλήγει ότι αυτό που το κάνει μοναδικό, είναι οι ιστορίες πίσω από την ετικέτα. Οι άνθρωποι του κρασιού έχουν να μας αφηγηθούν τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες. Κάπως έτσι, προσπαθώ μέσα από τη δική μου διαδρομή, να παρασύρω τους wine lovers σε μια οινική περιπέτεια.

Στο Instagram profile του Wine Gini, έχετε συγκεντρώσει πάνω από 60 χιλ. followers. Πως καταφέρατε να φτάσετε σε αυτόν τον εντυπωσιακό αριθμό; Ίσως μπορείτε να δώσετε και κάποια tips, για όσους θέλουν να πετύχουν κάτι ανάλογο.

Διαμορφώνοντας τη δική σου φωνή και ματιά στον τομέα που σε ενδιαφέρει, δημιουργείς τις κατάλληλες συνθήκες για να σε ακολουθήσει κάποιος στα social media. Το πιο σημαντικό όμως είναι, να απολαμβάνεις αυτό που κάνεις.

Σε ένα Facebook Post σας, γράψατε ότι αν θα δίνατε μια συμβουλή, αυτή θα ήταν «κυνηγήστε το όνειρο σας». Θεωρείτε ότι ζούμε στην εποχή των μεγάλων ευκαιριών; Λαμβάνοντας υπόψη και τα τεχνολογικά δεδομένα

Το ιντερνετ είναι ελευθερία, δημιουργία, η παράλληλη ψηφιακή μας ζωή. Η δύναμη είναι στο χρήστη, και έχουμε γύρω μας πολλά παραδείγματα ανθρώπων που ξεκίνησαν σε ένα υπόγειο με έναν απλό υπολογιστή. Κοινός παρονομαστής; Η πίστη στο όνειρο και η σκληρή δουλειά.

Εδώ και λίγο καιρό, έχετε εγκατασταθεί στην Νέα Ζηλανδία. Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σας από την χώρα και τους ανθρώπους εκεί; Και ποια είναι τα μελλοντικά πλάνα σας

Κάτοικος Νέου Κόσμου! Βρίσκομαι στη Νέα Ζηλανδία δύο μήνες, και δε σας κρύβω πως κάθε μέρα είναι και μια ανακάλυψη. Η πιο πρόσφατα κατοικημένη χώρα στο κόσμο, μια χώρα που ιδρύθηκε από μετανάστες. Πολυπολιτισμική, ειρηνική και ελεύθερη! Γνωρίζεις ανθρώπους από κάθε γωνιά του κόσμου που είτε ταξιδεύουν, είτε δουλεύουν και ταξιδεύουν, είτε μετακομίζουν εδώ για λίγο ή μόνιμα. ‘Ενας τόπος με πολλές ευκαιρίες, ανοιχτός σε κάθε έθνος. Τα κρασιά του Νέου Κόσμου μου ασκούσαν πάντα μια ιδιαίτερη γοητεία, και δουλεύοντας για αυτά στο κομμάτι την επικοινωνίας, με έχουν ήδη συναρπάσει. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ήρθα ως την άλλη άκρη της γης, για να τα ανακαλύψω σε βάθος, και να σας παρασύρω σε μια μοναδική οινική περιπλάνηση. Stay tuned..!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + 6 =