αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Διοίκηση της εταιρίας Καρέλια λέει ότι «δεν σχολιάζει» τις κινήσεις των μετόχων

Η Διοίκηση της εταιρίας Καρέλια λέει ότι «δεν σχολιάζει» τις κινήσεις των μετόχων

Την ώρα που φουντώνουν τα σενάρια γύρω από την ενδοοικογενειακή διαμάχη σε μια από τις ισχυρότερες βιομηχανίες της Ελλάδας, εντύπωση προκαλεί η αμυντική στάση που κρατά η διοίκηση της εταιρείας.

Με δεδομένη την τεράστια δημοσιότητα που πήρε το θέμα, -σύσσωμα τα μέσα ενημέρωσης αφιερώνουν εκτεταμένα ρεπορτάζ για τις σχέσεις της οικογένειας Καρέλια και την διαδρομή της υπεραιωνόβιας βιομηχανίας καπνού- θα περίμενε κανείς μια πιο δυναμική αντίδραση.
Αντίθετα, η διοίκηση προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και να τηρεί σιγήν ισχύος όσον αφορά στα επόμενα βήματά της, δίνοντας έτσι περισσότερη τροφή στην φημολογία των ημερών. Πηγές της διοίκησης που μίλησαν στo mononews.gr απέφυγαν να απαντήσουν για τη ρήξη με την πλευρά της Μίνας και Ιωάννας Καρέλια και αρκέστηκαν να δηλώσουν πως είναι πάγια τακτική να μην σχολιάζουν κινήσεις μεμονωμένων μετόχων.

Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για τον δεύτερο μεγαλύτερο μέτοχο, με ποσοστό που ανέρχεται στο 45% και υπολείπεται κατά μόλις 4% από το ποσοστό της πλειοψηφίας.

Το ερώτημα που αιωρείται τις τελευταίες ώρες στην αγορά και στα δημοσιογραφικά γραφεία είναι τι θα πράξει η διοίκηση των Ανδρέα, Στάθη και Βικτώρια Καρέλια και πως θα απαντήσει όταν η άλλη πλευρά δώσει το «πράσινο φως» για τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου.

Πως θα απαντήσει όταν ξεκινήσει η μάχη, και τα «τύμπανα του πολέμου» ηχήσουν για τα καλά…

Οι περισσότερες απόψεις συγκλίνουν πως τότε θα σηκώσουν το γάντι και θα απαντήσουν ανάλογα. Θεωρούν δεδομένο ότι η διοίκηση δεν θα αφήσει να σέρνεται όλη αυτή η αρνητική δημοσιότητα, η οποία σίγουρα δεν ευνοεί την εταιρεία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × four =