αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ δεύτερη γενιά των Pokemon μπήκε στο «Pokemon Go»

Η δεύτερη γενιά των Pokemon μπήκε στο «Pokemon Go»

Αυτό που ζήταγαν πολλοί παίχτες σε όλο τον κόσμο, έγινε πραγματικότητα. Η λεγόμενη δεύτερη γενιά των Pokemon, ενσωματώθηκε στο δημοφιλές game Pokemon Go. Όσοι ανοίξουν σήμερα το παιχνίδι, θα διαπιστώσουν ότι θα πρέπει να κατεβάσουν ένα νέο update, μεγέθους 60,29 mb. Αφού το κάνουν, θα μπορούν να ανοίξουν το game, και… τα νέα Pokemon θα βρίσκονται εκεί.

Σημειώνεται, ότι το It’s Possible είχε ενημερώσει για τη συγκεκριμένη εξέλιξη από τις 15 Φεβρουαρίου. Όταν και άρχισαν να βγαίνουν οι πρώτες πληροφορίες στα διεθνή ΜΜΕ.

Από εδώ και στο εξής, θα έχουμε επίσης κάποια “evolution” items, τα οποία θα χρησιμεύουν για κάποια εξελίξεις. Θα είναι διαθέσιμα μέσω των Pokestops.

Επίσης, θα δούμε νέα berries: Τα Nanab berries, τα οποία θα κάνουν τα Pokemon πιο αργά- άρα πιο εύκολα στο πιάσιμο. Και τα Pinap Berry, που θα διπλασιάζουν τα candy που θα λαμβάνεις, αν τελικά είναι επιτυχημένη η προσπάθεια σου. Τέλος, θα βρουν νέα αξεσουάρ για τα avatars των παιχτών, όπως καπέλα, μπλούζες και παντελόνια.

Στα αρνητικά που μπορεί να δει κάποιος με μια πρώτη ματιά, είναι ότι ο αριθμός τον Pokemon που έχει πιάσει κάποιος και τα διαθέτει στο Pokedex του, παραμένει 250. Ενώ επίσης παρατηρείται ότι το Pokedex πλέον «φορτώνει» αρκετά αργά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven − two =