αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ γυναίκα που παραιτήθηκε από τη δουλειά της και τώρα βγάζει τα διπλάσια χρήματα ταξιδεύοντας με ιστιοφόρο

Η γυναίκα που παραιτήθηκε από τη δουλειά της και τώρα βγάζει τα διπλάσια χρήματα ταξιδεύοντας με ιστιοφόρο

Μια λέξη χαρακτηρίζει τη ζωή που κάνει πλέον η Victoria Fine: «ελευθερία». Το λέει η ίδια. Και όχι άδικα. Πήρε μια τολμηρή απόφαση, εφάρμοσε ένα «τρελό» πλάνο και τώρα κάνει αυτό που πραγματικά επιθυμούσε.

Συνήθως, οι ιστορίες επιτυχίας ξεκινούν με μια τολμηρή απόφαση. Η Victoria Fine πήρε το ρίσκο. Ενώ δούλευε σε μεγάλη εταιρία ως media executive, αποφάσισε να παραιτηθεί και να δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση, με τα δικά της δεδομένα. Κάπως έτσι, ίδρυσε τη Finally, μια εταιρία που παρέχει λύσεις για να αυξήσει κάποιος το digital κοινό του.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό, είναι ότι πλέον η νεαρή επιχειρηματίας εργάζεται και ζει, ταξιδεύοντας με ένα ιστιοφόρο, μαζί με τον άντρα της!

«Μπορούμε να πάμε οπουδήποτε θέλουμε, με το δικό μας πρόγραμμα. Χωρίς να εξαρτάται από τίποτα άλλο, πέρα από τον ήλιο και τον άνεμο» λέει η ίδια.

Και συμπληρώνει: «Έχω να απαντήσω σε πελάτες, αλλά είμαι το αφεντικό του εαυτού μου. Έχω τον πλήρη έλεγχο της ζωής μου. Αυτό είναι ένα όμορφο και σπάνιο πράγμα που δεν το θεωρώ δεδομένο. Δεν είναι όμως μόνο το κομμάτι της ελευθερίας. Η κίνηση της Victoria Fine ήταν απόλυτα πετυχημένη και στο οικονομικό κομμάτι. Όπως εξηγεί στο Forbes: «βγάζω πάνω από δύο φορές, τα χρήματα που λάμβανα ως media executive». Η ίδια έχει βρει τον δικό της τρόπο εργασίας, δουλεύοντας 3 ώρες την ημέρα περίπου. Με ευέλικτο ωράριο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 17 =