αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ γυναίκα που θα λάβει 30.000 δολάρια, για να ταξιδέψει σε πολυτελή ξενοδοχεία και να ποστάρει τις φωτογραφίες στα social media

Η γυναίκα που θα λάβει 30.000 δολάρια, για να ταξιδέψει σε πολυτελή ξενοδοχεία και να ποστάρει τις φωτογραφίες στα social media

Σκέψου να μπορούσες να ταξιδέψεις σε κορυφαίους προορισμούς σε όλο τον κόσμο, να διαμείνεις σε πολυτελή ξενοδοχεία, και να πίνεις κοκτέιλ στις πισίνες τους. Ενώ την ίδια στιγμή, όχι μόνο δεν θα πληρώνεις, αλλά… θα πληρώνεσαι για τα ταξίδια σου.

Ναι, αυτό το σενάριο έγινε πραγματικότητα για την videographer και φωτογράφο, Sorelle Amore. Η οποία κέρδισε στον διαγωνισμό της εταιρίας ThirdHome, “Best Job on the planet”. Τώρα η ίδια θα ταξιδέψει για 3 μήνες σε διάφορα μέρη του κόσμου. Για κάθε μήνα, θα λάβει 10.000 δολάρια. Άρα συνολικά 30.000 δολάρια, αφού το project θα διαρκέσει για 3 μήνες. Κατά την διάρκεια των ταξιδιών της, μπορεί μάλιστα να πάρει και άλλο ένα άτομο μαζί.

Η επιλογή της Amore βέβαια δεν ήταν τυχαία. Είναι μάλλον η κατάλληλη γυναίκα, για την κατάλληλη θέση. Αφού η ίδια έχει μεγάλη εμπειρία από ταξίδια. Έχει πάει σε συνολικά 40 χώρες, όπως διαβάζουμε στο travelandleisure.com. Ενώ έχει δουλέψει ως promoter τουρισμού σε διάφορες χώρες. Επίσης, έχει εργαστεί και ως ναυαγοσώστρια σε μεγάλες παραλίες τις Αυστραλίας.

Τώρα, μέσω του διαγωνισμού της ThirdHome, θα ταξιδέψει σε τόπους όπως ο Άγιος Δομίνικος, η Κόστα Ρίκα και το Λονδίνο. Όσο για το ποια θα είναι η μόνη «δουλειά» που θα κάνει κατά την διάρκεια των ταξιδιών; Θα πρέπει να βγάζει φωτογραφίες και να τις ανεβάζει στα social media.

Όσοι θέλουν να παρακολουθούν τις ταξιδιωτικές περιπέτειες της Amore, μπορούν να την ακολουθήσουν στο Instagram. Εκεί έχει μάλιστα πάνω από 97 χιλ. followers.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 5 =