αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ γυναίκα που έβαλε σε τάξη τους ιατρούς έρχεται στο Startup Grind

Η γυναίκα που έβαλε σε τάξη τους ιατρούς έρχεται στο Startup Grind

Η συνιδρύτρια και CEO του Doctoranytime, Ελευθερία Ζούρου, θα είναι καλεσμένη στο ερχόμενο Startup Grind Athens. «O μήνας Μάιος έχει «άρωμα γυναίκας» στο Startup Grind σε μια προσπάθεια να αναδείξουμε τη γυναικεία πλευρά της επιχειρηματικότητας. Στην Ελλάδα οι γυναίκες που επιχειρούν δεν είναι πολλές, ακόμα λιγότερες μάλιστα είναι εκείνες που αποφασίζουν να ξεκινήσουν τη δική τους startup» σημειώνει, μεταξύ άλλων, το Startup Grind Athens στην σχετική ανακοίνωση του.

Η Ελευθερία Ζούρου «σπάει τα στερεότυπα» που θέλουν οι γυναίκες να μην τολμούν και να μην ρισκάρουν. Η ίδια όχι μόνο τόλμησε, αλλά δε δίστασε να βάλει τάξη σ’ έναν κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κλάδο, όπως αυτός της ιατρικής.

Η Ελευθερία είναι ο άνθρωπος πίσω από το Doctoranytime, την πρωτοποριακή πλατφόρμα που άλλαξε για πάντα τον χώρο των υπηρεσιών υγείας του ιδιωτικού τομέα. Η υπηρεσία βγήκε στον “αέρα” με περίπου 300 εγγεγραμμένους ιατρούς. Ο αριθμός αυτός σήμερα έχει αυξηθεί κατά πολύ και ξεπερνά τους 5.000 ιατρούς με πάνω από 500.000 επισκέψεις τον μήνα.

Η Ελευθερία θα βρεθεί στο Startup Grind την Τρίτη 23/05 και στον Innovathens για να μας μιλήσει για το τι σημαίνει να αλλάζεις ριζικά έναν κλάδο, πώς είναι να επιχειρείς στο εξωτερικό, αλλά και ποιες είναι οι βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει μια γυναίκας στον «στίβο των επιχειρήσεων».

Μετά την εκδήλωση, θα ακολουθήσει after party από την TopTal και τo Yamas!

Εισιτήρια ΕΔΩ.

#SGWomen – Ladies Night = Είσοδος ελεύθερη για όλες τις γυναίκες

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =