αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ «αποκόλληση» από τα brands, τα Starbucks και άλλα: Οι 20 κινήσεις για να γίνεις πλούσιος στα 20s σου

Η «αποκόλληση» από τα brands, τα Starbucks και άλλα: Οι 20 κινήσεις για να γίνεις πλούσιος στα 20s σου

Όλοι θα ήθελαν να είναι πλούσιοι στα 20s τους. Και ενώ αρκετοί ψάχνουν την «καταπληκτική ιδέα» που θα αλλάξει την ζωή τους, υπάρχουν κάποιες καθημερινές λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ναι, σίγουρα μετρά αν βρεις… το επόμενο Facebook. Όμως υπάρχει κάτι επίσης σημαντικό: Ο τρόπος ζωής που κάνεις. Αν το καλοσκεφτείς, ο τρόπος ζωής ίσως σε οδηγήσει στην «καταπληκτική ιδέα», αφού -κακά τα ψέμματα- αν το πορτοφόλι σου έχει μονίμως μηδέν ευρώ μέσα, είναι δύσκολο να ξεκινήσεις το οτιδήποτε.

Στο παρακάτω γράφημα θα δεις μερικές απλές κινήσεις που μπορούν να σε κάνουν πλούσιο στα 20s σου. Δεν αρκούν μόνο αυτές. Είναι όμως μια καλή αρχή, και συνδυάζοντας τες όλες μαζί μπορεί να γίνει η διαφορά. Είναι σημαντικό να μην είσαι «όμηρος» των επώνυμων brands, αφού συνήθως αυτά κοστίζουν και μπορείς εύκολα να σπαταλήσεις πολλά χρήματα εκεί. Επίσης, μην πηγαίνεις κάθε τόσο για καφέ στα Starbucks. Μπορεί να μην σου φαίνεται καθημερινά, στο τέλος του μήνα όμως μπορεί να έχει σπαταληθεί ένα σημαντικό ποσό και εκεί.

Επίσης μην τρως κάθε ημέρα από έξω στη δουλειά. Υπάρχουν και τα τάπερ. Απέφυγε τις συναντήσεις σε ώρες φαγητού, για να μην χρειαστεί να φας και τότε έξω. Μια ακόμα παγίδα στην οποία πέφτουν κάποιοι, είναι ότι αγοράζουν πράγματα επειδή απλά είναι σε εκπτώσεις. Μην το κάνεις. Δες όλα τα tips παρακάτω.

https://i.pinimg.com/564x/4d/de/dd/4ddedd0bcf8583e1e9f80cb39617fbf1.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − one =