αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ ανατρεπτική ιστορία του Τούρκου businessman που θεωρείται «βασιλιάς των media» και εμπλέκεται στο ελληνικό Survivor

Η ανατρεπτική ιστορία του Τούρκου businessman που θεωρείται «βασιλιάς των media» και εμπλέκεται στο ελληνικό Survivor

Σε ηλικία 19 ετών έχασε και τους δύο γονείς του σε τροχαίο. Είχε αποτυχημένες επαγγελματικές κινήσεις και όλα έδειχναν ότι τίποτα δεν μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. «Μέχρι τα 20 μου, ήμουν το πιο άτυχο άτομο στον κόσμο. Μετά τα 20 μου, έγινα ένας από τους ποιο τυχερούς ανθρώπους». Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο Acun Ilicali, μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ. Πρόκειται για τον Τούρκο που θεωρείται «βασιλιάς των media» στην χώρα του, και πλέον διοργανώνει την παραγωγή του ελληνικού Survivor.

Η παραπάνω φράση, δείχνει σε μεγάλο βαθμό το πως ήρθαν τα πράγματα στον συγκεκριμένο επιχειρηματία. Έχασε τους δύο γονείς τους όταν ήταν πολύ νεαρός, κάτι που τον επηρέασε ψυχολογικά, όπως παραδέχτηκε στην κάμερα. Τότε παράτησε και το πανεπιστήμιο. «Στη συνέχεια έχασα πολλά λεφτά προσπαθώντας να κάνω χαζά πράγματα» είπε ο ίδιος.

Οι ατυχίες όμως δεν σταμάτησαν εδώ για τον Acun Ilicali. Λίγο μετά είχε ένα σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του. Κάτι που του έχει αφήσει σημάδια στο αριστερό χέρι ακόμα και σήμερα. Στο ίδιο τροχαίο, σκοτώθηκε ο φίλος του που ήταν συνεπιβάτης στη μηχανή.

«Πτώχευσα. Και όταν έγινα 24 ετών, δεν είχα τίποτα στη ζωή μου» σημείωσε ο Acun Ilicali.

Κάπου εκεί, αποφάσισε να πάει ως δημοσιογράφος σε έναν τηλεοπτικό σταθμό, για να τον δοκιμάσουν. Τον δοκίμασαν σαν αθλητικό ρεπόρτερ και μετά από 3-4 μήνες είχε καταφέρει να σταθεί πολύ καλά σε αυτό το κομμάτι. Αμέσως μετά, πήρε την πρώτη του εκπομπή, η οποία αφορούσε ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα, όπως λέει ο ίδιος, το πρώτο επεισόδιο δεν είχε πάει καλά σε τηλεθέαση. Έτσι στο δεύτερο επεισόδιο αναγκάστηκε… να τρέξει (και να πέσει) κυριολεκτικά μπροστά στα πόδια ταύρων, στο διάσημο «κυνηγητό» που γίνεται στους δρόμους της Ισπανίας. Στη συνέχεια η τηλεθέαση της εκπομπής εκτοξεύτηκε.

«Έγινε το νο1 σόου στην Τουρκία και εγώ απολάμβανα να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο» είπε ο ίδιος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ. Αμέσως μετά έκανε την παραγωγή του Fear Factor. Ακολούθησαν το Deal, το «Τουρκία έχεις ταλέντο», το Dancing With the Stars. Φτάνοντας μέχρι το Survivor και το The Voice.

Το ακόμα πιο αξιοσημείωτο σε αυτή την πορεία, είναι ότι ο ίδιος, ξεκινώντας από απλός ρεπόρτερ, έφτασε να αγοράσει δικό του κανάλι. Ένα κανάλι που μάλιστα το παρέλαβε στις τελευταίες θέσεις της τηλεθέασης και σήμερα είναι το πρώτο κανάλι στη γειτονική χώρα, στη σχετική λίστα.

Μια ξέφρενη πορεία προς την κορυφή για τον Acun Ilicali. Ένα πρόσωπο το οποίο έχει «συνδεθεί» πολλές φορές με αυτό του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν. Αφού, όπως λένε οι πληροφορίες, οι δύο άντρες έχουν μια πολύ καλή σχέση. Κάτι που επιτρέπει στον Τούρκο καναλάρχη να πραγματοποιεί πιο εύκολα τα όποια επιχειρηματικά σχέδια του.

Μη ξεχνάμε, ότι το όνομα του Tούρκου businessman είχε ακουστεί έντονα, με αφορμή και τον πρόσφατο διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών στην Ελλάδα. Τότε, πολλοί έλεγαν ότι θα είναι ένας από τους νέους καναλάρχες στη χώρα μας. Ωστόσο, τελικά ο ίδιος δεν μπήκε καν στον διαγωνισμό. Τώρα, κάνει το δικό του «μπάσιμο» με τηλεοπτικά σόου. Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις, του «θαυματουργού» κυρίου Ilicali.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 2 =