αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Η αγορά, είναι η αγορά. Και αν είσαι αρκετά καλός, θα νικήσεις»: Ένα post του Gary Vaynerchuck προς τους νέους

«Η αγορά, είναι η αγορά. Και αν είσαι αρκετά καλός, θα νικήσεις»: Ένα post του Gary Vaynerchuck προς τους νέους

Ένα post λίγο πιο μακροσκελές από τα συνηθισμένα, έκανε στο Facebook ο Gary Vaynerchuck. Ο γνωστός businessman και αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, απευθύνεται στους νέους. Σε όσους βγαίνουν τώρα από το πανεπιστήμιο ή κάνουν την πρακτική τους ή βρίσκονται στην πρώτη δουλειά τους. Και είναι όπως πάντα έτοιμος να εμπνεύσει.

«Πολλοί θα σας πουν ότι δεν αξίζετε τίποτα. Είναι λάθος» τονίζει ο ίδιος.

Και συμπληρώνει: «Η αγορά, είναι η αγορά. Και αν είσαι αρκετά καλός, θα νικήσεις». Αλλά κανείς δεν θα σου δώσει κάτι έτοιμο. Πρέπει να βγεις εκεί έξω και να το πάρεις, όπως εξηγεί ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος. Είναι ξεκάθαρος: Όταν είσαι 22 χρονών και μπαίνεις στον επιχειρηματικό κόσμο, είσαι στο μηδέν. Πρέπει να αποδείξεις την αξίας σου.

Και επίσης το παιχνίδι είναι ομαδικό. Πρέπει να συνεργαστείς με άλλους ανθρώπους. Όπως ο παίχτης του μπάσκετ, που μπαίνει στο γήπεδο να παίξει, αλλά δεν είναι τίποτα χωρίς την ομάδα του.

Το επίσης ενδιαφέρον, είναι ότι ο Gary Vaynerchuck ορίζει χρονικά το για πόσο καιρό πρέπει να κάνεις τη «μεγάλη προσπάθεια». Και κάνει λόγο για 18 μήνες στους οποίους πρέπει να δουλέψεις και να αποδείξεις την αξία σου. Όπως λέει, ο ίδιος δεν είπε ούτε μια λέξη στα 10 πρώτα χρόνια της διαδρομής του. Έπρεπε να αποδείξει την αξία του πρώτα. «Μετά ήρθε και είπα: ‘Έχτισα την επιχείρηση μου’. Αυτό είναι πιο διασκεδαστικό» λέει ο Vaynerchuck. Και καταλήγει: «Ξέχνα το ‘θα κάνω’. Απλά κάνε το».

MY ADVICE FOR MILLENNIALS ENTERING THEIR FIRST JOB!!!🔥🔥🔥💼💼💼💸💸💸This is a big one for me, and many of you have heard it…

Опубліковано Gary Vaynerchuk 17 червня 2017 р.

Ο 41χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Μάλιστα, συχνά κάνει ομιλίες, έτσι ώστε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ο ίδιος έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × three =