αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ άλλη πλευρά: Τα 7 αρνητικά του να είσαι επιχειρηματίας (και είναι καλύτερο να τα ξέρεις από την αρχή)

Η άλλη πλευρά: Τα 7 αρνητικά του να είσαι επιχειρηματίας (και είναι καλύτερο να τα ξέρεις από την αρχή)

Έχουμε γράψει πολλά άρθρα σε σχέση με τα θετικά του να είσαι επιχειρηματίας ή startupper. Τώρα όμως, θα δούμε την άλλη πλευρά. Μπορεί ο κόσμος της επιχειρηματικότητας να μοιάζει «φανταχτερός» βλέποντας τον από έξω, ωστόσο στην πραγματικότητα δεν είναι όλα τέλεια. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες που έχεις να αντιμετωπίσεις. Και ωράρια που συχνά ξεπερνούν κατά πολύ αυτά της «κανονικής δουλειάς».

Στο παρακάτω γράφημα, παρουσιάζονται τα 7 αρνητικά του να είσαι επιχειρηματίας. Και ίσως είναι καλύτερο να τα ξέρεις από την αρχή. Για παράδειγμα, είναι δεδομένο ότι δεν θα έχεις ένα σταθερό εισόδημα, αν είσαι επιχειρηματίας. Στην αρχή μάλιστα, πιθανόν δεν θα έχεις καθόλου έσοδα. Αν επενδύσεις όλες σου τις οικονομίες, υπάρχει το ενδεχόμενο να τις χάσεις.

Θα πρέπει επίσης να ξέρεις, ότι πολλοί πετυχημένοι επιχειρηματίες, απέτυχαν ξανά και ξανά μέχρι να φτάσουν στον στόχο τους. Πρέπει να μάθεις πολλά νέα skills (αυτό είναι μάλλον καλό, αλλά θέλει κόπο). Ενώ κάθε λάθος επιλογή, θα έχει κόστος. Δες παρακάτω όλα τα αρνητικά που έχει το μονοπάτι της επιχειρηματικότητας. Το σωστό είναι άλλωστε να ξέρεις ολόκληρη την αλήθεια.

https://thumbnails-visually.netdna-ssl.com/entrepreneurship-is-not-meant-for-all_542904ce245a6_w1500.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − sixteen =