αρχικηVIRALΖευγάρι δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να ταξιδέψει μαζί τους δωρεάν σε όλο τον κόσμο

Ζευγάρι δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να ταξιδέψει μαζί τους δωρεάν σε όλο τον κόσμο

Ένα ζευγάρι από το Salt Lake City πρόκειται να προσλάβει κάποιον να ταξιδέψει μαζί του σε όλο τον κόσμο για 1 χρόνο, από τη Νέα Υόρκη έως τη Νέα Ζηλανδία, υπό έναν όρο: να είναι καλός με τα 3 παιδιά τους…

Μπορεί να μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, αλλά κάποιος θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει τον κόσμο και να πληρώνεται ταυτόχρονα 1.200 με 1500 δολάρια το μήνα, εκτελώντας χρέη νταντάς, αφού το ζευγάρι M’Kenzie and Derek Tillotson από το Salt Lake City, χρειάζεται βοήθεια στο ταξίδι του.

Από τη Νέα Υόρκη έως τη Νέα Ζηλανδία, το ζευγάρι θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και θα προσλάβει μαζί του κάποιον να ζήσει όλη την περιπέτεια, αλλά με τον όρο να φυλάει τα 3 παιδιά της οικογένειας, όλα κάτω από την ηλικία των 5.

Το ζευγάρι δημοσιοποίησε την ανάγκη για νταντά μέσω ενός post στο facebook και μέσα σε 3 ημέρες συγκέντρωσε 5,6 εκατομμύρια views και πάνω από 7 χιλιάδες αιτήσεις, σύμφωνα με το ABC News.

Όπως σημειώνει το Clickatlife.gr, τo 12μηνο ταξίδι τους θα ξεκινήσει τον Ιούλιο από τη Νέα Υόρκη και θα συνεχιστεί με την Ισλανδία και τη Σκανδιναβία. Η οικογένεια σκοπεύει να ταξιδέψει σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες και να συνεχίσει στην Ασία, τη Νέα Ζηλανδία και τη Χαβάη. Μαζί τους, βέβαια, θα συνεχίσει και το άτομο που θα προσλάβουν, στο οποίο θα καλύπτουν όλα τα έξοδα διαμονής, φαγητού και μεταφορικών, πέραν του μισθού, ενώ θα έχει και τουλάχιστον 1 ημέρα την εβδομάδα ρεπό.

Το ζευγάρι πίστευε ότι δεν θα πάρει περισσότερες από 20 αιτήσεις, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται, πρόκειται ίσως για την πιο υπέροχη αγγελία εργασίας που έχει δει ο κόσμος ποτέ, εξού και οι χιλιάδες αιτούντων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 2 =