αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕυρώπη- ΗΠΑ με 69,99 δολάρια: Αυτό ανακοίνωσε η WOW Air

Ευρώπη- ΗΠΑ με 69,99 δολάρια: Αυτό ανακοίνωσε η WOW Air

H WOW Air ανακοίνωσε ότι για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα προσφέρει εισιτήρια από τη Δυτική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ευρώπη, τα οποία θα ξεκινούν από 69,99 δολάρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισλανδικός αερομεταφορέας χαμηλού κόστους θα προσφέρει εισιτήρια για πτήσεις από το Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο, στη Στοκχόλμη, το Μπρίστολ, την Κοπεγχάγη, τη Δανία και το Εδιμβούργο, ενώ η παραπάνω τιμή αναλογεί σε μία μονόδρομη πτήση την περίοδο 15 Ιανουαρίου με 15 Απριλίου 2017.

Σημειώνεται ότι τέτοιου είδους «εκπτώσεις» δεν θα ισχύουν για πτήσεις από Ευρώπη προς ΗΠΑ.

Πέρα από αυτές τις εκπτώσεις, η WOW προσφέρει γενικότερα πολύ οικονομικά εισιτήρια τις περιόδους εκτός αιχμής για υπερατλαντικές πτήσεις, με το κόστος του εισιτηρίου να φτάνει μέχρι και τα 200 δολάρια.

«Στόχος της WOW Air είναι να επιτρέψει σε όλους να πετάξουν, προσφέροντας τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Είμαι πολύ περήφανος που με αυτήν την προσφορά των 69,99 δολαρίων δίνουμε τη δυνατότητα σε χιλάδες ανθρώπους να ταξιδέψουν σε προορισμούς, τους οποίους δεν θα μπορούσαν να τους “αντέξουν” οικονομικά διαφορετικά», δήλωσε ο ιδρυτής και CEO της εταιρείας Skuli Mogensen.

Σύμφωνα με τον Mogensen δεν θα αργήσει η στιγμή που οι αεροπορικές πτήσεις θα είναι δωρεάν ή σχεδόν δωρεάν αλλά το κέρδος για τις αερογραμμές θα βγαίνει από χρεώσεις σε δωμάτια ξενοδοχείων, δείπνα, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κ.α.. με τις αεροπορικές εταιρείες να αναλαμβάνουν τον… ρόλο να φέρουν τους πελάτες στην πόρτα των συγκεκριμένων εταιρειών.

Όπως τονίζει το Fortune Greece, η WOW Air ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2011 και από τότε έχει αναπτυχθεί σημαντικά, ενώ έφτασε το περασμένο έτος να μεταφέρει έως και 1,6 εκατ. επιβάτες και όπως αναφέρει ο Mogensen, ο αριθμός αυτός αναμένεται να φτάσει τα έξι εκατομμύρια έως το 2020.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 2 =