αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕτοιμάζονται τα «διαστημικά» γραφεία της Apple: Drone κατέγραψε την πορεία των εργασιών

Ετοιμάζονται τα «διαστημικά» γραφεία της Apple: Drone κατέγραψε την πορεία των εργασιών

Νέες εικόνες από τα υπό κατασκευή φουτουριστικά γραφεία της Apple, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. Ένα drone πραγματοποίησε πτήση πάνω από το περίφημο campus που φτιάχνει η Apple στην Καλιφόρνια. Μέσω του βίντεο, φαίνεται η εξέλιξη των εργασιών, ενώ ο καθένας μπορεί να δει πως μιλάμε για μια πραγματικά πολύ μεγάλη έκταση.

Και όντως έτσι είναι, αφού τα νέα γραφεία της αμερικανική εταιρίας θα εκτείνονται σε έναν χώρο 260.000 τ.μ., ενώ εκεί θα εργάζονται πάνω από 12.000 άνθρωποι. Όπως έχει αναφέρει σε πρόσφατο δημοσίευμα του το Business Insider, το 80% του συνολικού campus θα είναι πράσινο, καθώς συνολικά θα φυτευτούν 7.000 δέντρα, τα οποία θα ποτίζονται με ανακυκλώσιμο νερό. Μερικά μάλιστα θα είναι π.χ. μηλιές, οι καρποί των οποίων θα σερβίρονται στην καφετέρια του κτιρίου.

Επίσης, όπως θα δείτε στο 4K βίντεο, στην οροφή του κυκλικού οικοδομήματος, θα υπάρχουν φωτοβολταϊκά, τα οποία θα συμβάλουν στην ενέργεια που θα χρειάζεται η εγκατάσταση. Τα νέα γραφεία της Apple, αναμένεται να είναι έτοιμα μέσα στο 2017.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × three =