αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕτοιμάζει φίλτρα επεξεργασίας εικόνας και βίντεο το Facebook

Ετοιμάζει φίλτρα επεξεργασίας εικόνας και βίντεο το Facebook

Η δημοτικότητα της εφαρμογής Prisma, που μπορεί να εφαρμόζει εντυπωσιακά φίλτρα σε φωτογραφίες και τα βίντεο σας, έκανε αρκετούς developers να αναπτύξουν παρόμοιο λογισμικό, από mobile apps, μέχρι και Twitter bots.

Το Facebook, εφόσον διαθέτει μια τεράστια βάση χρηστών που καθημερινά μοιράζονται μέσω της πλατφόρμας χιλιάδες εικόνες και βίντεο, δεν θα μπορούσε να μην δείξει ενδιαφέρον για τη νέα αυτή αναπτυσσόμενη αγορά των καλλιτεχνικών apps, όπως σχολιάζει το Pc Magazine.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Wall Street Journal, ο Chris Cox, επικεφαλής του τμήματος ανάπτυξης προϊόντων του Facebook, προχώρησε στην επίδειξη ενός παρόμοιου συστήματος, που θα ενσωματωθεί σύντομα στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο. Το λογισμικό παρέχει παρόμοια λειτουργικότητα με το Prisma, όμως σε αντίθεση με αυτό, δεν εφαρμόζει τα φίλτρα μετά από επεξεργασία τους σε κάποιο Cloud server, αλλά σε πραγματικό χρόνο.

Ο Cox πάντως διευκρίνισε ότι τα φίλτρα βρίσκονται ακόμα στο στάδιο του πρωτότυπου και δεν ξεκαθάρισε το πότε θα γίνουν διαθέσιμα στους χρήστες της πλατφόρμας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − fifteen =