αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Pet City «έριξε» 3 εκατ. ευρώ και πήρε στην κατοχή της τις εγκαταστάσεις της Pepsico στο Κορωπί

Η Pet City «έριξε» 3 εκατ. ευρώ και πήρε στην κατοχή της τις εγκαταστάσεις της Pepsico στο Κορωπί

Στα χέρια της εταιρείας Pet City, με τίμημα περί τα 3 εκατ. ευρώ περνούν οι εγκαταστάσεις της Pepsico στο Κορωπί.

Πρόκειται για έκταση 17 στρεμμάτων με κτιριακές υποδομές 12.000 τετραγωνικών μέτρων.

Όπως σημειώνει το Economy365.gr, η Pet City A.E.B.E. είναι επιχείρηση οικογενειακού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 1988. Από το 1988-1995 η εταιρεία δραστηριοποιούταν στην χονδρική πώληση προϊόντων για κατοικίδια με πελατολόγιο που ξεπερνούσε τα 1.200 pet shops σε όλη την Ελλάδα. Ωστόσο, το 1996, το εταιρικό ενδιαφέρον στράφηκε στην λιανική πώληση, με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία τροφών κατοικίδιων ζώων και αξεσουάρ.

Επίσης σε διαδικασία πώλησης βρίσκεται και το εργοστάσιο της Pepsico στο Λουτράκι, το οποίο κατέβασε ρολά τον Ιανουάριο του 2013.

Έκτοτε πολλοί ήταν οι υποψήφιοι αγοραστές – μεταξύ των οποίων και μεγάλα ονόματα του ελληνικού επιχειρείν – εντούτοις η διαδικασία ακόμη δεν έχει τελεσφορήσει.

Ο πρώτος «μνηστήρας» ήταν ο κυπριακός Όμιλος Hellenic Water, o οποίος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον τον περασμένο Μάρτιο, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε υπογραφεί και το σχετικό προσύμφωνο.

Ωστόσο άγνωστο παραμένει ακόμη το γιατί δεν προχώρησαν οι διαπραγματεύσεις (ή αν συνεχίζουν ακόμη να υφίστανται) καθώς όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές τηρούν σιγήν ιχθύος.

Στην συνέχεια ακούστηκε το όνομα της εταιρείας ΕΖΑ, η οποία θέλει να επεκτείνει την παραγωγή της καθώς από το 2015 παράγει μη αλκοολούχα ποτά με βάση τη βύνη, ενώ ένα ακόμη όνομα που έπεσε στο τραπέζι ήταν αυτό της Green Cola.

Το ακίνητο έχει συνολική επιφάνεια 13.428 τ.μ. και διαθέτει εγκαταστάσεις εμφιάλωσης, αποθήκες και κτίρια γραφείων σε οικόπεδο, συνολικής επιφάνειας 33.980 τμ.

Το εργοστάσιο στο Λουτράκι εμφιάλωνε το φυσικό μεταλλικό νερό ΗΒΗ-Λουτράκι και θεωρείται μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες εμφιάλωσης στην Ελλάδα. Διαθέτει τρεις γραμμές παραγωγής φυσικού μεταλλικού νερού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + 17 =