αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπτά cafe της Αθήνας που είναι ιδανικά για όσους θέλουν να εργαστούν από το laptop τους

Επτά cafe της Αθήνας που είναι ιδανικά για όσους θέλουν να εργαστούν από το laptop τους

Πλέον οι «κανόνες» στην εργασία έχουν αλλάξει. Μπορείς να εργαστείς σχεδόν από οπουδήποτε, με μόνο εργαλείο ένα laptop και συμπληρωματικά ένα smartphone. Ειδικά αν είσαι επιχειρηματίας, startupper ή freelancer, μια ιδανική λύση είναι να πας σε κάποιο κατάλληλο cafe και να εργαστείς από εκεί. Έξω από το… βαρετό γραφείο. Αρκετές είναι μάλιστα και οι μεγάλες εταιρίες που δίνουν τη δυνατότητα στους εργαζομένους τους να δουλέψουν εξ αποστάσεως, οπότε αν είσαι επίσης σε αυτή την κατηγορία, μπορείς να το κάνεις.

Σίγουρα η Αθήνα έχει πολλούς κοινόχρηστους χώρους, για να εργαστείς. Εκεί θα μπορέσεις να δουλέψεις ενώ παράλληλα θα έχεις γύρω σου και άλλους νέους ανθρώπους, οι οποίοι ενδεχομένως θα «τρέχουν» το δικό τους project. Θα δεις δεις επίσης αρκετούς φοιτητές που κάνουν τις εργασίες τους. Θα συναντήσεις, δηλαδή, ένα «δημιουργικό περιβάλλον» το οποίο θα σε κάνει και εσένα να δουλέψεις καταρχήν πιο ευχάριστα και πιθανότατα πιο παραγωγικά. Ενώ θα υπάρχει και διαθέσιμο Wifi φυσικά.

Το It’s Possible θέλησε να «χαρτογραφήσει» το τοπίο. Έτσι έκανε ανοιχτά την σχετική ερώτηση στο Facebook-ικό Group It’s Possible_Room: «Ποιοι είναι οι καλύτεροι κοινόχρηστοι χώροι στην Αθήνα για να εργαστείς με το laptopάκι σου;». Κάπως έτσι, και σε συνδυασμό με τα μέρη που έχει δει το It’s Possible, δημιουργήθηκε η παρακάτω λίστα. Κάνοντας κλικ σε κάθε ένα από τα 7 cafe, μπορείτε να δείτε και την ακριβή θέση τους πάνω στον χάρτη.

1# Thinking Cup

2# Starbucks Νέας Σμύρνης

3# Barrett

4# Willy’s

5# The Underdog

6# Ρότα Art Coffee Community

7# Mikel Πλατεία Βικτωρίας

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + 7 =