αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Επιλέγω τα emails, αντί να πηγαίνω στα meetings»: Μια διαφορετική άποψη από ένα μεγαλοεπενδυτή

«Επιλέγω τα emails, αντί να πηγαίνω στα meetings»: Μια διαφορετική άποψη από ένα μεγαλοεπενδυτή

Πολλοί θεωρούν χάσιμο χρόνου το να διαβάζουν κάθε ημέρα τα εισερχόμενα emails τους. Αρκετές φορές μάλιστα, διαγράφουν μηνύματα, χωρίς καν να τα διαβάσουν. Μια άλλη οπτική σε αυτό το καθημερινό θέμα, δίνει ο γνωστός επενδυτής και ιδιοκτήτης των Dallas Mavericks, Mark Cuban.

Και λέει κάτι ακόμα πιο τολμηρό: Ο ίδιος επιλέγει να κάνει τις επαγγελματικές συζητήσεις του μέσω emails, αντί να πηγαίνει σε πολύωρα meetings ή να μιλά στο τηλέφωνο. «Δεν κάνω συναντήσεις ή τηλεφωνικές κλήσεις, εκτός αν πρόκειται να λάβω κάποια επιταγή. Όλα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου» λέει ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής.

Θεωρεί ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε κάνει πιο παραγωγικό. «Αγάπησε το. Ζήσε με αυτό. Εγώ εξηκονομώ πολλές ώρες κάθε ημέρα. Όχι τηλεφωνήματα και συναντήσεις. Μόνο emails, αυτό είναι το πρόγραμμα μου» λέει ο Cuban μιλώντας στη Thrive Global, τη νέα media company της Arianna Huffington.

Ίσως μετά από αυτά τα λόγια, όσοι δεν ήταν fans των emails, να το ξανασκεφτούν. Και να τα εντάξουν στην καθημερινότητα τους.

NSW_SXSWmarkcuban_0313bus2_JR

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 5 =