αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Επικέντρωση στον πελάτη, μακροπρόθεσμη σκέψη, πάθος για εφευρετικότητα»: Έτσι τα καταφέραμε στην Amazon, λέει ο Jeff Bezos

«Επικέντρωση στον πελάτη, μακροπρόθεσμη σκέψη, πάθος για εφευρετικότητα»: Έτσι τα καταφέραμε στην Amazon, λέει ο Jeff Bezos

Ο Jeff Bezos έχει καταφέρει να καταγράψει το δικό του success story. Δημιούργησε την Amazon πριν από πολλά χρόνια, όταν το ίντερνετ ήταν σε πολύ πιο αρχικό στάδιο, ενώ τα social media δεν υπήρχαν. Και κατάφερε να δημιουργήσει έναν τεχνολογικό γίγαντα.

Πως κατάφερε να φτάσει στην απόλυτη επιτυχία; Ο ίδιος έχει την απάντηση: «Βάλαμε τον πελάτη στο επίκεντρο του σύμπαντος, σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα και έχουμε πάθος για εφευρετικότητα» εξηγεί ο γνωστός επιχειρηματίας και συμπληρώνει: «Το διασκεδάσαμε κάνοντας αυτά τα πράγματα».

Στο παραπάνω βίντεο, αναλύει μερικά από τα βασικά σημεία για να φτάσει κάποιος στην επιτυχία. Μιλά για τη διαδρομή της Amazon, μέχρι σήμερα. Και θυμάται την εποχή που η εταιρία του ήταν ένα απλό βιβλιοπωλείο. «Τα μεγάλα πράγματα, ξεκινούν μικρά» λέει ο Jeff Bezos.

Χρειάζεται να κάνεις μικρά βήματα προόδου και να έχεις επιμονή. Έτσι κάποια ημέρα μπορεί να γίνεις κάτι μεγάλο. Ο ίδιος εξηγεί το πόσο αγαπά την Amazon, και ιδιαίτερα το πόσο γρήγορα εξελίσσονται τα πράγματα εκεί. Δείτε στο παραπάνω 6λεπτο βίντεο, ολόκληρη την τοποθέτηση του Jeff Bezos.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × three =