αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕπενδύει στην Ελλάδα η εταιρία ταχυμεταφορών UPS

Επενδύει στην Ελλάδα η εταιρία ταχυμεταφορών UPS

Σε επενδύσεις 2 δισ. δολαρίων στις δραστηριότητές της στην Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα, για να επεκτείνει τη λίστα των προορισμών, να βελτιώσει τους χρόνους μεταφοράς και να αυξήσει τη συνολική χωρητικότητα, προχωρά ως το 2019 η εταιρεία ταχυμεταφορών UPS, ενισχύοντας έτσι τις προσδοκίες ότι ο κλάδος των logistics μπορεί να γνωρίσει σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης στη χώρα μας.

Η πολυεθνική εταιρεία courier δείχνοντας εμπιστοσύνη στην Ελλάδα, αν και βρισκόμαστε σε περίοδο ύφεσης, έχει θέσει σε προτεραιότητα το επενδυτικό της σχέδιο που υλοποιεί από το 2009, ολοκληρώνοντας την επέκταση των γραφείων της στη Θεσσαλονίκη εντός του 2016.

Το δίκτυο της εταιρείας στην Ελλάδα είναι ενταγμένο στον πυρήνα του ευρωπαϊκού express δικτύου της πολυεθνικής εταιρείας μεταφοράς πακέτων και εμπορευμάτων UPS που βρίσκεται από το 1986 στην Κολωνία.

Συγκεκριμένα, ο χώρος λειτουργίας του Cologne hub, όπως αναφέρει η Ναυτεμπορική, εκτείνεται σε τουλάχιστον 105.000 τετραγωνικά μέτρα, που ισοδυναμεί, περίπου, με το μέγεθος 15 γηπέδων ποδοσφαίρου. Το σύστημα μεταφοράς καλύπτει μια απόσταση περίπου 40 χιλιομέτρων, με μέσο όρο μετακίνησης ενός πακέτου, από το σημείο εκφόρτωσης στο σημείο φόρτωσης, σε 15 λεπτά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 4 =