αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Επειδή η Yahoo έχει ένα search box, δεν σημαίνει ότι έγινε Google»: Ο Evan Spiegel μιλά για τις αντιγραφές του FB

«Επειδή η Yahoo έχει ένα search box, δεν σημαίνει ότι έγινε Google»: Ο Evan Spiegel μιλά για τις αντιγραφές του FB

Για πρώτη φορά, ο συνιδρυτής και CEO του Snapchat, Evan Spiegel, μίλησε για τις αντιγραφές που πραγματοποιεί το Facebook, παίρνοντας λειτουργίες από το Snapchat. Ένα φαινόμενο που οι περισσότεροι το είχαν διαπιστώσει εδώ και καιρό, αλλά μέχρι τώρα δεν υπήρχε κάποια επίσημη τοποθέτηση από τη μεριά του Spiegel.

Αυτό έγινε χτες, Τετάρτη, στο πλαίσιο των επίσημων ανακοινώσεων για τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας. «Πρέπει να νιώθετε άνετα και να απολαμβάνετε το γεγονός ότι κάποιος σας αντιγράφει, αν κάνετε σπουδαία πράγματα» είπε ο Evan Spiegel, με εμφανή περιπαικτική διάθεση.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένα πράγματα που θα δούμε στο μέλλον. «Πιστεύουμε ότι όλοι πρόκειται να αναπτύξουν μια στρατηγική που θα βασίζεται στην κάμερα. Νομίζω ότι πραγματικά βοηθούμε, στο να καταλάβουν όλοι πόσο σημαντική είναι η κάμερα».

Ένα από τα highlight της ομιλία του Evan Spiegel, ήταν σίγουρα το παράδειγμα με τη Yahoo και την Google. «Επειδή η Yahoo έχει ένα search box, δεν σημαίνει ότι έγινε Google», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + one =