αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕπίσημο: Το Facebook λανσάρει apps για τις Apple TV και Amazon Fire TV

Επίσημο: Το Facebook λανσάρει apps για τις Apple TV και Amazon Fire TV

Το Facebook θέλει να βάλει στο επίκεντρο αυτό που ονομάζουμε βίντεο. Κάτι που είναι γνωστό εδώ και καιρό. Τώρα όμως, η διάσημη πλατφόρμα ετοιμάζει μια κίνηση- ματ. Για την ακρίβεια, δύο- τρεις κινήσεις. Συγκεκριμένα, θα λανσάρει apps για τις Apple TV, Amazon Fire TV, αλλά και την Samsung Smart TV. Όπως ανακοίνωσε ο Facebook VP of partnerships, Dan Rose, στο Recode Media conference, σύντομα αναμένεται να δούμε τα apps των 3 brands, να κάνουν την εμφάνιση τους.

Στα apps αυτά, θα μπορούν οι χρήστες να δουν (για αρχή τουλάχιστον) βίντεο που ήδη υπάρχουν στο Facebook. Και θα έχουν την ευκαιρία να τα δουν σε πολύ μεγαλύτερη οθόνη. Όπως είχε αναφέρει πρόσφατα ο Mark Zuckerberg, οι χρήστες του FB έβλεπαν συνολικά 100 εκατ. ώρες βίντεο, κάθε ημέρα του 2016. Ναι, η διάσημη πλατφόρμα θέλει οι χρήστες να βλέπουν ακόμα περισσότερο!

Έτσι, με την άμεση συνεργασία με κάποιους τηλεοπτικούς παρόχους, θέλει να δώσει ένα ακόμα κίνητρο στους ανθρώπους, έτσι ώστε να δημιουργούν ή να βλέπουν βίντεο. Μάλιστα, μεγαλύτερης διάρκειας και περισσότερο TV-style.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα είναι το πως το Facebook θα έχει έσοδα από όλη αυτή την ιστορία. Με πολλές ιδέες να έχουν ακουστεί, όπως τις εμβόλιμες διαφημίσεις μέσα στα βίντεο τα οποία θα είναι άνω των 20 δευτερολέπτων.

Το σίγουρο είναι ότι το Facebook γίνεται μια πλατφόρμα που… της αρέσει πολύ το βίντεο. Λέτε να αρχίσει να ανησυχεί το Youtube;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 1 =