αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕπίσημο: Η Google φέρνει την εικονική πραγματικότητα στον Chrome

Επίσημο: Η Google φέρνει την εικονική πραγματικότητα στον Chrome

Η εικονική πραγματικότητα έρχεται στο ίντερνετ. Μέχρι τώρα, μπορούσε να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου για μια VR εμπειρία, συνδέοντας το με ένα headset. Τώρα η Google κάνει τα πράγμα πολύ πιο εύκολα, καθώς λανσάρει το WebVR στον Chrome.

Στο παρελθόν, ο γνωστός browser δεν μπορούσε να υποστηρίξει κάτι τέτοιο, αφού δεν υπήρχε η δυνατότητα να καταλάβει τον προσανατολισμό του κινητού και να συλλέξει δεδομένα. Τώρα οι χρήστες θα μπορούν να περιηγηθούν σε μια ιστοσελίδα χρησιμοποιώντας το δάχτυλο τους πάνω στην οθόνη, το ποντίκι αν μιλάμε για υπολογιστή ή το σύστημα VR Daydream αν το διαθέτουν.

Η Google είχε βγάλει μια beta έκδοση των περασμένο Δεκέμβριο. Και έφτασε η ώρα να βγάλει το ολοκληρωμένο update. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στους δημιουργούς περιεχομένου να προσφέρουν στους χρήστες τους μοναδικές εμπειρίες, χωρία να χρειάζεται κάποια VR app, όπως σημειώνει το TechCrunch. Οι ιστοσελίδες θα μπορούν να παρέχουν περιβάλλον σε στιλ… βίντεο 360 μοιρών, ενώ θα υπάρχουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες αν κάποιος χρήστης διαθέτει το σύστημα VR Daydream.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 3 =