αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕξαφανίστηκε… πριν καν φτάσει στα ελληνικά ράφια το Playstation VR- Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη

Εξαφανίστηκε… πριν καν φτάσει στα ελληνικά ράφια το Playstation VR- Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη

Η Ελλάδα ήταν μέσα στο πρώτο κύμα χωρών για τη διάθεση του PlayStation VR. Το ζήτημα είναι ότι το λανσάρισμα συνοδεύτηκε και αυτόματα από sold out.

Το προϊόν άρχισε να φτάνει την προηγούμενη εβδομάδα στις αποθήκες των αλυσίδων και των συνοικιακών καταστημάτων, ωστόσο ελάχιστα κομμάτια έφτασαν στα ράφια ή σε καταναλωτές που δεν είχαν προνοήσει. Ο λόγος είναι απλός, όπως εξηγεί το Enternity.gr: τα κομμάτια που ήρθαν στη χώρα μας δεν ήταν και…πάρα πολλά με αποτέλεσμα να εξυπηρετηθούν πρώτα όσοι είχαν κάνει σχετικές προπαραγγελίες και στη συνέχεια όσοι πήγαν το πρωί της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου σε ένα κατάστημα και έκαναν σχετική έρευνα.

Tο VR headset δεν εμφανίστηκε καν στα καταστήματα της πλειοψηφίας των καταστημάτων, αφού δεν ακυρώθηκαν προπαραγγελίες και όσοι είχαν αποφασίσει από νωρίς να το αποκτήσουν, το έκαναν όντως δικό τους. Ακόμη και στις ελάχιστες περιπτώσεις που μια προπαραγγελία δεν ολοκληρώθηκε, το κομμάτι έφυγε εν ριπή οφθαλμού, αφού η αγορά έχει στραγγίξει από στοκ. Κάτι τέτοιο βέβαια φαινόταν από το Σεπτέμβριο που ετοιμάστηκαν και οι σχετικές σελίδες στα ηλεκτρονικά καταστήματα των αλυσίδων και ως εκ τούτου θα παρατηρήσατε κι εσείς πως η διαφημιστική καμπάνια του PlayStation για το VR είναι «μαζεμένη» (η λογική λέει ότι με το επόμενο κύμα συσκευών θα δούμε κάτι πιο έντονο).

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως δεν υπάρχει νεότερο όσον αφορά στη διαθεσιμότητα του δεύτερου κύματος συσκευών. Οι άνθρωποι στο ελληνικό τμήμα του PlayStation εύχονται αυτό να έρθει πριν τα Χριστούγεννα, έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν οι κάτοχοι PS4 που θα θελήσουν να ζήσουν την εμπειρία VR που έχει να προσφέρει η Sony. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η πρώτη μεγάλη κυκλοφορία τρίτης εταιρείας που έρχεται για το VR είναι το Resident Evil 7: biohazard, αλλά επειδή η κυκλοφορία του έχει οριστεί για τον Ιανουάριο δεν υπάρχει τόσο μεγάλη αγωνία.
Η πρώτη εκτίμηση μιλάει για διάθεση νέας παρτίδας PlayStation VR κοντά στις αρχές Δεκεμβρίου, κάτι που, αν επιβεβαιωθεί, σημαίνει πως για σχεδόν 1,5 μήνα δεν θα υπάρχει τίποτα στα καταστήματα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × three =