αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕλεγκτές έβαλαν «λουκέτο» σε κατάστημα της ελληνικής αλυσίδας Today Delicious και κόλλησαν μια… γιγάντια ταμπέλα (ΦΩΤΟ)

Ελεγκτές έβαλαν «λουκέτο» σε κατάστημα της ελληνικής αλυσίδας Today Delicious και κόλλησαν μια… γιγάντια ταμπέλα (ΦΩΤΟ)

«Λουκέτο» σε κατάστημα της Today Delicious έβαλαν οι ελεγκτές, για φορολογικές παραβάσεις. Συγκεκριμένα, οι παραβάσεις διαπιστώθηκαν κατόπιν ελέγχου, σε κατάστημα της γνωστής αλυσίδας εστίασης στη Λάρισα, και το κλείσιμο θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου,

Ωστόσο, αυτό που ίσως τράβηξε την προσοχή των περαστικών, είναι η ταμπέλα… τεραστίων διαστάσεων που κόλλησαν οι ελεγκτές έξω από το μαγαζί. Κάτι που φαίνεται στις φωτογραφίες που βλέπετε και τις οποίες έφερε στη δημοσιότητα το Thessaliaeconomy.gr.

Ο Όμιλος Today Group είναι ελληνικός Όμιλο Εταιρειών από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος δραστηριοποιείται στην αγορά των καταστημάτων ταχείας εστίασης, καφέ και μικρής λιανικής τα τελευταία 13 χρόνια.

Διαθέτει 75 καταστήματα σε 14 πόλεις της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Σίνδος, Περαία – Ν. Επιβάτες, Λαγκαδάς, Θέρμη, Λάρισα, Κοζάνη, Κατερίνη, Σέρρες, Κομοτηνή, Ν. Μουδανιά, Ν. Καλλικράτεια, Καλλιθέα Χαλκιδικής, Ρόδος)  με 800 εργαζόμενους.

Σήμερα έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται 3 διακριτά σήματα (brands), τα οποία και λειτουργούν κάτω από την κοινή ομπρέλα “Today” του Ομίλου:

Τα Today Stores στην κατηγορία της μικρής λιανικής, τα Todaylicious στην κατηγορία της εστίασης και του καφέ και τα Today’s Delicious Stores, το συνδυαστικό concept εστίασης, καφέ και μικρής λιανικής.

Όλα είναι καταστήματα που λειτουργούν 24 ώρες / 7 ημέρες την εβδομάδα σταθερά, στο σύνολο του δικτύου, εξυπηρετώντας καθημερινά, σύμφωνα με την εταιρεία, πάνω από 100.000 επισκέπτες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + 19 =