αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Εκεί πρέπει να εστιάζουν οι επιχειρηματίες για να βγάλουν πολλά χρήματα»: Ένας εκατομμυριούχος δίνει τη συμβουλή του

«Εκεί πρέπει να εστιάζουν οι επιχειρηματίες για να βγάλουν πολλά χρήματα»: Ένας εκατομμυριούχος δίνει τη συμβουλή του

Ο Grant Cardone είναι ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος. Μάλιστα, έβγαλε το πρώτο του εκατομμύριο δολάρια σε ηλικία μόλις 30 ετών. Έκτοτε, ο 58χρονος σήμερα businessman, έχει δημιουργήσει 5 μεγάλες επιχειρήσεις και ο ίδιος έχει γίνει εκατομμυριούχος. Είναι επίσης ένας από τους πιο γνωστούς συγγραφείς των New York times.

Πως όμως μπορεί να αποκτήσει πολλά χρήματα ένας επιχειρηματίας; Ενώ πολλοί λένε ότι στόχος πρέπει να είναι οι μεγάλες χρηματοδοτήσεις ή ο περιορισμός… στα χρήματα που σπαταλά κάποιος, ο Grant Cardone παραθέτει μια διαφορετική άποψη.

Το μυστικό βρίσκεται στα έσοδα. Αυτός ακριβώς πρέπει να είναι ο στόχος, σύμφωνα με τον Cardone. «Οι άνθρωποι γίνονται πλούσιοι επειδή παράγουν έσοδα. Και όχι επειδή κάνουν μικρές επενδύσεις κάθε τόσο» υπογραμμίζει ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος.

Μάλιστα, πάει το πλάνο ένα βήμα παρά πέρα: «Μην εστιάζεται απλά στα έσοδα. Να στοχεύετε στα μεγάλα έσοδα» λέει ο ίδιος. Ο γνωστός επιχειρηματίας, μάλλον είχε πάντα ένα τέτοιο σκεπτικό στο μυαλό του. Αφού είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε λιγότερο από μια δεκαετία, έφτασε να έχει μηνιαίο εισόδημα ύψους 20.000 δολαρίων, από 3.000 δολάρια, όπως σημειώνει το CNBC.

Οι επιχειρηματίες πρέπει να έχουν αυτό το πλάνο, τουλάχιστον μέχρι να φτάσουν να διαθέτουν ένα εκατομμύριο στην τράπεζα, λέει ο Cardone. Ενώ παράλληλα τονίζει: «Ξέρω ότι αυτό μπορεί να φαίνεται μη ρεαλιστικό σε κάποιους ανθρώπους. Αλλά φαίνεται μη ρεαλιστικό, επειδή δεν έχουν συνηθίσει να κοιτάνε ψηλά».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 3 =