αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕίσαι Blogger και ξέμεινες από ιδέες για άρθρα; Εδώ είναι οι 2 συγκεκριμένες κινήσεις που πρέπει να κάνεις

Είσαι Blogger και ξέμεινες από ιδέες για άρθρα; Εδώ είναι οι 2 συγκεκριμένες κινήσεις που πρέπει να κάνεις

Ένας Βlogger ή ένας δημιουργός περιεχομένου γενικότερα, πρέπει να παράγει υλικό ξανά και ξανά. Σχεδόν σε καθημερινή βάση. Τι γίνεται όμως όταν… οι ιδέες σταματήσουν; Υπάρχει λύση. Για την ακρίβεια υπάρχουν 2 συγκεκριμένες λύσεις, τις οποίες παραθέτει ο digital marketer και συνιδρυτής της Crazy Egg, Neil Patel.

Στόχος να συνεχίσεις να παράγεις νέο υλικό. Και οι χρήστες να το διαβάζουν φανατικά.

Λύση Νο1: Μπαίνεις στο site Buzzsumo.com. Εκεί, βάζοντας τα key-words που σε ενδιαφέρουν, μπορείς να δεις τα πιο δημοφιλή άρθρα γύρω από αυτά. Προσοχή: Εδώ δεν είναι στόχος να αντιγράψεις τα πιο viral άρθρα που θα δεις. Αλλά να στηριχτεις πάνω σε αυτά και να δημιουργήσεις πιο εξειδικευμένα άρθρα. Με τον δικό σου στιλ και τις δικές σου ιδέες. Μάλλον, θα πάνε καλά. ‘Η ακόμα καλύτερα.

Λύση Νο2: Μπαίνεις στο site Quora. Αυτό λειτουργεί σαν ένα μεγάλο forum. Μπορείς να δεις τις ερωτήσεις που κάνουν οι χρήστες πάνω σε διάφορα θέματα. Και στη συνέχεια να γράψεις μέσω άρθρων, τις απαντήσεις σου. Έτσι θα καταφέρεις να γράφεις κείμενα, για τα θέματα που ενδιαφέρουν αρκετούς χρήστες. Από το συγκεκριμένο site έχουμε κάνει και αρκετές αναδημοσιεύσεις εδώ στο It’s Possible.

2 Ways to Break Through Your Writer's Block

Don't slow down when you feel like you've run out of ideas. (with Neil Patel)

Posted by Entrepreneur on Mittwoch, 14. Februar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − 8 =