αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕίσαι πάντα αργοπορημένος; Εδώ είναι 6 απλά tips για να μην ξανά συμβεί ποτέ

Είσαι πάντα αργοπορημένος; Εδώ είναι 6 απλά tips για να μην ξανά συμβεί ποτέ

Συμβαίνει τόσο στο επαγγελματικό, όσο και στο κομμάτι που αφορά την προσωπική ζωή: Ενώ έχεις κανονίσει συναντήσεις ή deadlines, καταλήγεις να είσαι πάντα αργοπορημένος. Αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα. Αφού οι άλλοι εκνευρίζονται (λογικό ακούγεται), ενώ εσύ δεν μπορείς να είσαι όσο παραγωγικός θα ήθελες. Αφού το πρόγραμμα σου είναι πάντα… ανακατωμένο και πιεσμένο. Άσε που να σου «βγει το όνομα» μετά χάνεις και την αξιοπιστία σου.

Τι μπορείς να κάνεις; Υπάρχουν 6 πρακτικές κινήσεις. Καταρχήν φτιάξε μια to-do λίστα. Σημείωσε όλα όσα έχεις να κάνεις μέσα στην ημέρα. Και κράτα την κάπου πρόχειρα να την βλέπεις. Δεύτερον απέφυγε το multitasking. Επίσης θέσε τα δικά σου deadlines στον εαυτό σου, για τα tasks που έχεις να εκπληρώσεις. Κοιμήσου καλά- αυτό «καθαρίζει» το μυαλό. Χρησιμοποίησε ακόμα και alarms- υπενθυμίσεις, π.χ. με το ξυπνητήρι του κινητού σου.

Σημαντικό: Προετοιμάσου… ακόμα και για τον νόμο του Μέρφι. Όταν πας σε μια συνάντηση, ξεκίνα 15 λεπτά νωρίτερα από όσο υπολογίζεις ότι θα χρειαστείς για να φτάσεις εκεί. Μπορεί όλα να πάνε στραβά. Αλλά αν έχεις προνοήσει σωστά, δεν θα έχεις πρόβλημα.

6 Tips to Ensure You’re Always on Time

Six ways to never be late again.

Posted by Inc. Magazine on Montag, 12. März 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 14 =