αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΕίναι η επιχειρηματικότητα για εσένα; Ένας νεαρός CEO παραθέτει όσα θα βιώσεις, όταν ξεκινήσεις κάτι δικό σου

Είναι η επιχειρηματικότητα για εσένα; Ένας νεαρός CEO παραθέτει όσα θα βιώσεις, όταν ξεκινήσεις κάτι δικό σου

Παρόλο που στην εποχή μας, το να γίνει κάποιος επιχειρηματίας μοιάζει πιο εύκολο από τότε, είναι αλήθεια ότι δεν μπορούν να γίνουν όλοι επιχειρηματίες. Χρειάζεται να έχεις αρκετά στοιχεία, για να βαδίσεις σε αυτό τον δρόμο με επιτυχία. Και επίσης να μπορείς να διαχειριστείς διάφορες καταστάσεις.

Ο CEO και Co-Founder της The Bouqs Company, John Tabis, παραθέτει μέσα σε μόλις 1 λεπτό, τι θα συναντήσεις όταν αποφασίσεις να ξεκινήσεις ένα δικό σου project.

«Νομίζω ότι ο μεγαλύτερος φόβος μου, ήταν ότι αν αποτύχει το project μου, θα έχω αποτύχει και εγώ», σημειώνει ανάμεσα σε άλλα ο ίδιος.

Είναι κάτι που έχουν στο μυαλό τους αρκετοί νέοι επιχειρηματίες. Θεωρούν ότι αν το project τους αποτύχει, θα έχουν αποτύχει και οι ίδιοι. Και στη συνέχεια θα είναι δύσκολο να προχωρήσουν επαγγελματικά. Κάτι που μάλλον δεν ισχύει. Αφού είναι γνωστό, ότι αρκετοί μεγάλοι επιχειρηματίες, είχα αποτυχίες στα πρώτα βήματα τους.

Από την άλλη, υπάρχουν και καλές στιγμές στις οποίες ενθουσιάζεσαι υπερβολικά. Και εκεί τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά όσο πιθανόν νομίζεις, όπως τονίζει ο John Tabis. Παρομοιάζει την επιχειρηματική διαδρομή σαν ένα rollercoaster με «πάνω» και «κάτω». Σε αυτή τη διαδρομή πρέπει να διαχειριστείς τις καλές και τις κακές στιγμές, με το απαιτούμενο μέτρο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 − 2 =