αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕίναι επίσημο: Τώρα γίνεται (και) online delivery φαγητού μέσω Facebook

Είναι επίσημο: Τώρα γίνεται (και) online delivery φαγητού μέσω Facebook

Το έχουμε ξανά πει: Το Facebook έχει εξελιχτεί σε έναν «γίγαντα» που θέλει να κυριαρχήσει παντού. Σε αυτά τα πλαίσια, προσθέτει ακόμα μια σημαντική λειτουργία στο «οπλοστάσιο» του. Πρόκειται για το online delivery φαγητού, το οποίο θα μπορεί πλέον να γίνεται απευθείας μέσα από την διάσημη πλατφόρμα.

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό TechCrunch, το Facebook επέλεξε να συνεργαστεί με άλλους «παίχτες» της εν λόγω αγοράς, για να πραγματοποιήσει το πλάνο του. Συγκεκριμένα, έχει κλείσει συμφωνίες με online εταιρίες όπως οι EatStreet, Delivery.com, DoorDash, ChowNow, Olo, Zuppler και Slice. Επίσης, συνεργάζεται άμεσα με αλυσίδες εστιατορίων, όπως οι Jack in the Box, Five Guys, Papa John’s, Wingstop, TGI Friday’s, Denny’s, El Pollo Loco, Chipotle, Jimmy John’s and Panera.

Οι χρήστες μπορούν να βρουν την επιλογή «Order Food», στο Explore menu του Facebook App. Σημειώνεται, ότι η νέα λειτουργία είναι αρχικά διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ. Ωστόσο, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι σύντομα θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο.

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν είτε για take out, είτε για delivery. Ένα ακόμα πολύ χρήσιμο στοιχείο, είναι ότι οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να δουν σχόλια άλλων ανθρώπων, για το εκάστοτε εστιατόριο. Έτσι ώστε να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − 4 =