αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΔυναμική επιστροφή: Πάνω από 250.000 προπαραγγελίες μέσα σε 24 ώρες για το Nokia 6

Δυναμική επιστροφή: Πάνω από 250.000 προπαραγγελίες μέσα σε 24 ώρες για το Nokia 6

Οι fans της Nokia φαίνεται ότι έκαναν υπομονή για αρκετό καιρό, και τώρα με την κυκλοφορία του νέου Nokia 6, έκαναν αισθητό το ενδιαφέρον τους. Η ιστορική εταιρία κάνει μεγάλο come back στην αγορά κινητών και οι αριθμοί δείχνουν ότι η πορεία θα είναι τουλάχιστον ανοδική.

Όπως μεταδίδει το phonearena.com, μέσα σε 24 ώρες υπήρξαν έγιναν πάνω από 250.000 προπαραγγελίες για το Nokia 6. Με τη συσκευή να ξεκινά τις πωλήσεις της στις 19 Ιανουαρίου. Κάθε προπαραγγελία κόστιζε $9 τα οποία θα αφαιρεθούν από την τελική τιμή των $245.

H HMD Global, η οποία έχει τα δικαιώματα χρήσης του ονόματος Nokia στο mobile, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook έκανε πριν μερικές ημέρες μερικές αποκαλύψεις για το νέο κινητό. Το Nokia 6 είναι πιθανότατα η συσκευή εκείνη που θα πάρει και ευρωπαϊκό εισιτήριο, μετά την αρχική ανακοίνωσή του για την Ασία. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία συσκευή με οθόνη 5.5 ιντσών σε Full HD ανάλυση, Qualcomm Snapdragon 430 με μνήμη RAM 4 GB, πίσω κάμερα 16 Megapixel και μπροστινή στα 8 Megapixel.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 3 =