αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Διόρθωσε κάτι που μοιάζει βαρετό»: 1+ 1 συμβουλές από έναν startupper που μπήκε στη λίστα του Forbes

«Διόρθωσε κάτι που μοιάζει βαρετό»: 1+ 1 συμβουλές από έναν startupper που μπήκε στη λίστα του Forbes

Ο Eugene Marinelli είναι σήμερα 29 ετών και έχει ιδρύσει μαζί με άλλους 3 νέους, την Blend. Μια startup που έχει ως σκοπό να κάνει την διαδικασία δανειοδότησης πιο γρήγορη και απλή. Η πλατφόρμα προσπερνά την γραφειοκρατεία και χρησιμοποιώντας ειδικούς αλγορίθμους, υποδεικνύει αν ένα άτομο ή εταιρία είναι «ΟΚ» για να λάβουν ένα δάνειο. Ενώ παράλληλα, μπορεί να τρέξει γρήγορα και τη διαδικασία υποθήκης κάποιου περιουσιακού στοιχείου.

Έτσι έχουν όφελος από τη μια οι τράπεζες που μπορούν να κινηθούν με πιο απλό και γρήγορο τρόπο, ενώ παράλληλα κερδίζουν και οι δανειολήπτες αφού οι αιτήσεις τους λαμβάνουν έγκριση (ή απόρριψη) άμεσα.

Ο Marinelli πρόσφατα μπήκε στην λίστα «30 under 30» του Forbes. Μιλώντας στο Business Insider, δίνει δύο απλές συμβουλές στους νέους επιχειρηματίες.

1- Διόρθωσε κάτι που μοιάζει βαρετό: «Έχουμε ξεκινήσει ένα ταξίδι, για να βελτιώσουμε κάτι που φάνηκε βαρετό από την πρώτη ματιά» λέει ο νεαρός επιχειρηματίας. Και συμβουλεύει τους νέους να κάνουν ακριβώς αυτό. Να βρουν ένα πρόβλημα που άλλοι δεν νοιάζονται για να το διορθώσουν και να το κάνουν οι ίδιοι.

2- Βρείτε τη σωστή ομάδα: Η εξεύρεση της σωστής ομάδας είναι το «κλειδί» για την επιχειρηματική επιτυχία. Πρέπει να δουλέψετε με τους σωστούς ανθρώπους νωρίς. Οι οποίοι θα ταιριάζουν στα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − 11 =