αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΔιέρευσαν νέες εικόνες του iPhone8 που δείχνουν αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη

Διέρευσαν νέες εικόνες του iPhone8 που δείχνουν αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη

Που θα ενσωματώσει η Apple τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πολυαναμενόμενο iPhone 8; Ανάλογα με τη διαρροή και την πηγή υπάρχουν διάφορα σημεία, είτε μέσα στην οθόνη, είτε στην πλάτη, είτε στο power key στο πλάι.

Μέχρι να γίνει η επίσημη ανακοίνωση του επετειακού iPhone 8 κάπου μέσα στον Σεπτέμβριο, δεν είναι τίποτα βέβαιο, αλλά σήμερα διέρρευσαν δυο εικόνες που κάνουν λόγο για αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων (Touch ID) στην πλάτη του iPhone, όπως διαβάζουμε στο Techblog.gr.

Για την ακρίβεια βλέπουμε δυο εικόνες που υποτίθεται δείχνουν την πλάτη του iPhone 8, εκτός από την εγκοπή για την διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη και το δαγκωμένο μήλο, υπάρχει άλλη μια στρογγυλή εγκοπή για τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο leak δεν συμφωνεί με άλλες διαρροές, οι οποίες δεν έδειχναν το Touch ID στην πλάτη, ούτε και με τα renders που έχουν έρθει από κατασκευαστές θηκών.

Προς το παρόν κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για την εγκυρότητα της διαρροής, αλλά η τοποθέτηση του αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη δεν είναι απίθανη, είναι κάτι που οι κατασκευαστές Android έχουν κάνει εδώ και καιρό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + sixteen =