αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ«Δεν θέλω ο ανιψιός μου να είναι στα social media»: Μια δήλωση- έκπληξη από τον Tim Cook

«Δεν θέλω ο ανιψιός μου να είναι στα social media»: Μια δήλωση- έκπληξη από τον Tim Cook

Επιφυλακτικός απέναντι στην τεχνολογία είναι ο CEO της Apple, Tim Cook, ο οποίος σύμφωνα με τον Guardian φέρεται να ανέφερε σε ομιλία του στο κολλέγιο Harlow στο Essex ότι δεν θέλει ο ανιψιός του να χρησιμοποιεί κανένα κοινωνικό δίκτυο.

Ο Tim Cook ανέφερε ότι δεν θα έπρεπε να γίνεται κατάχρηση της τεχνολογίας και να την χρησιμοποιούμε όλη την ώρα. Για παράδειγμα, θεωρεί ότι η χρήση της τεχνολογίας σε ένα μάθημα σαν τη λογοτεχνία δεν είναι απαραίτητη και θα πρέπει να περιορίζεται ακόμη και σε μαθήματα που η χρήση της κρίνεται απαραίτητη όπως η γραφιστική.

Ο Tim Cook παρόλο που ο ίδιος δεν έχει παιδιά δήλωσε ότι έχει έναν ανιψιό στον οποίο θέτει κάποια όρια. “Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν θα επιτρέψω. Δεν τον θέλω στα social media”.

Ο CEO της Apple έρχεται να προστεθεί σε μια λίστα προσώπων που σχετίζονται στενά με την τεχνολογία αλλά εκφράζουν τις ανησυχίες τους για την επίδρασή της στην κοινωνία.

Ο Sean Parker, ο πρώτος πρόεδρος του Facebook πρόσφατα ανέφερε ότι τα κοινωνικά δίκτυα καταστρέφουν τον τρόπο που λειτουργεί η κοινωνία και ο Tony Fadell, ένας από τους «πατέρες» του iPod έχει αναφέρει ότι οι τεχνολογικές εταιρείες δεν κάνουν πολλά για να σταματήσουν τον εθισμό στην τεχνολογία.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × one =