αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔείτε LIVE με εικόνα και ήχο την ημερίδα της Alibaba στο Hilton

Δείτε LIVE με εικόνα και ήχο την ημερίδα της Alibaba στο Hilton

Ξεκίνησε η ημερίδα του κινεζικού κολοσσού Alibaba στο ξενοδοχείο Hilton. Εκεί βρίσκονται πάνω από 500 ελληνικές επιχειρήσεις. Δείτε LIVE τα όσα συμβαίνουν εκεί. Η μετάδοση γίνεται μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Σημειώνεται, ότι χτες έγινε συνάντηση των στελεχών της Alibaba με μέλη της ελληνικής κυβέρνησης. Τις θέσεις της ελληνικής κυβέρνησης ανέπτυξαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ε. Αποστόλου, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Ε. Κουντουρά, ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας Γιώργος Τσίπρας , ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Δ. Λιάκος και ο διευθ. σύμβουλος του Enterprise Greece κ. Δότσης.

Από πλευράς Alibaba, παρευρέθηκαν ο Rodrigo Cipriani Foresio – επικεφαλής της Alibaba για Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, κλπ, η Christina Fontana, αξιωματούχος της Alibaba Group, ο κ. Yong ZHANG, επικεφαλής του ταξιδιωτικού ομίλου της Alibaba (Alitrip), η Yana GENG, διευθύντρια στρατηγικής ανάπτυξης και επικεφαλής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληρωμών της Alibaba (AliPay) και ο Albert Antonini Mangia, υπεύθυνος πωλήσεων και Marketing της Alibaba Group.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Jack Ma: Ο φτωχός (αλλά πεισματάρης) Κινέζος που έφτιαξε τον κολοσσό Alibaba

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + 8 =