αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΔέκα χώροι γραφείων στο κέντρο της Αθήνας, που ενοικιάζονται τώρα με λιγότερο από 200 ευρώ/ μήνα

Δέκα χώροι γραφείων στο κέντρο της Αθήνας, που ενοικιάζονται τώρα με λιγότερο από 200 ευρώ/ μήνα

Αν είσαι νέος επιχειρηματίας ή startupper και έχεις ήδη ξεκινήσει το δικό σου project, τότε αργά ή γρήγορα πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα: Να βρεις τα γραφεία που θα στεγάσουν την επιχείρηση σου. Αν δεν το έχεις κάνει ήδη φυσικά.

Το σημαντικό σε αυτή την περίπτωση, είναι να βρεις έναν αξιοπρεπή χώρο, με χαμηλό κόστος. Αφού η λογική λέει ότι τον πρώτο καιρό που θα λειτουργεί η επιχείρηση σου, δεν θα έχεις μεγάλα έσοδα. Λόγω της κρίσης στην Ελλάδα, οι τιμές των επαγγελματικών χώρων (ειδικά των μικρών) έχουν υποχωρήσει αρκετά.

Το It’s Possible έκανε την σχετική αναζήτηση στο γνωστό site Spitogatos. Και σας παρουσιάζουμε 10 χώρους γραφείων που ενοικιάζονται αυτή τη στιγμή, με λιγότερο από 200 ευρώ τον μήνα. Στο κέντρο της Αθήνας. Κάνοντας κλικ σε κάθε μια από τις παρακάτω περιπτώσεις, μπορείς να διαβάσεις αναλυτικές πληροφορίες. Αξίζει να αναφερθεί, ότι στην αναζήτηση με τα εν λόγω κριτήρια που κάναμε (Κέντρο Αθήνας, ενοίκιο από 200 ευρώ και κάτω), εμφανίστηκαν συνολικά 169 αποτελέσματα και μπορείτε να τα δείτε όλα εδώ.

Γραφείο 36 τ.μ.
Γκύζι
Ενοίκιο: 160 ευρώ

Γραφείο 67 τ.μ.
Ομόνοια
Ενοίκιο: 200 ευρώ

Γραφείο 22 τ.μ.
Παλαιά βουλή
Ενοίκιο: 140 ευρώ

Γραφείο 20 τ.μ.
Ακαδημία
Ενοίκιο: 150 ευρώ

Γραφείο 23 τ.μ.
Σύνταγμα
Ενοίκιο: 150 ευρώ

Γραφείο 35 τ.μ.
Πανόρμου
Ενοίκιο: 200 ευρώ

Γραφείο 55 τ.μ.
Πλατεία Βάθης
Ενοίκιο: 200 ευρώ

Γραφείο 25 τ.μ.
Μοναστηράκι
Ενοίκιο: 200 ευρώ

Γραφείο 18 τ.μ.
Πλάκα
Ενοίκιο: 175 ευρώ

Γραφείο 18 τ.μ.
Πύργος Αθηνών
Ενοίκιο: 130 ευρώ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × four =