αρχικηVIRALΓια όσους έχουν την απορία: Σε τι χρησιμεύουν οι ρόμβοι πάνω στα σακίδια

Για όσους έχουν την απορία: Σε τι χρησιμεύουν οι ρόμβοι πάνω στα σακίδια

Παρατηρώντας τα σακίδια πλάτης τα τελευταία χρόνια, όλοι έχουμε προσέξει την ύπαρξη ενός δερμάτινου ρόμβου με δύο παράλληλες οπές στο κέντρο του, ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουμε σε τί πραγματικά χρησιμεύει η όλη κατασκευή.

Ο ρόμβος αυτός έχει ονομασία, καλείται “lash tab” και ναι, έχει συγκεκριμένο λόγο ύπαρξης, όπως μας ενημερώνει το Business Insider.

Η αρχική του λειτουργία αποσκοπούσε στο δέσιμο αντικειμένων στις οπές, όπως αθλητικά παπούτσια κ.α. Επίσης, ορειβάτες, ποδηλάτες και περιπατητές μπορούν να δένουν τη τσάντα τους μαζί με άλλα σακίδια για να την κουβαλούν πάνω τους με μεγαλύτερη ευκολία. Η πιο συχνή χρήση πάντως είναι για δέσιμο αθλητικών παπουτσιών και άλλων αντικειμένων που θέλουν να έχουν μαζί τους οι εκδρομείς.

Σε πρώτη φάση οι ρόμβοι αυτοί ήταν δερμάτινοι, ωστόσο στην πορεία αντικαταστάθηκαν από πλαστικό και καουτσούκ για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

Οι εν λόγω “ρόμβοι” πάντως έγιναν μόδα από τις τσάντες Herschel Supply που τους καθιέρωσαν στο εξωτερικό των σακιδίων πλάτης για λόγους περισσότερο design, και πλέον έχουν υιοθετηθεί από σχεδόν όλες τις μεγάλες μάρκες που εμπορεύονται Backpacks.

Μπορεί λοιπόν να μην θέλετε να δέσετε κάτι πάνω στην τσάντα πλάτης που έχετε στην κατοχή σας (αν φυσικά φέρει παρόμοιο ρόμβο), ωστόσο πλέον ξέρετε για ποιο λόγο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο.

Πηγή: News247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − 6 =