αρχικηVIRALΓια όποιον ενδιαφέρεται: Η Ιταλία προσφέρει δωρεάν κάστρα και πύργους με μόνη προϋπόθεση να τους κάνεις ανακαίνιση

Για όποιον ενδιαφέρεται: Η Ιταλία προσφέρει δωρεάν κάστρα και πύργους με μόνη προϋπόθεση να τους κάνεις ανακαίνιση

Η ιταλική κυβέρνηση προσφέρει μέχρι 103 ιστορικά κτήρια και κάστρα σε διάφορα σημεία της χώρας, αρκεί ο ιδιοκτήτης να τα ανακαινίσει. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει συνολικά 103 κάστρα, μοναστήρια και πύργους σε όλη την Ιταλία δωρεάν.

Τα ακίνητα περιλαμβάνουν το Castello di Blera στο Lazio, ένα κάστρο του 11ου αιώνα κοντά στη Ρώμη και το Castello di Montefiore του 13ου αιώνα στην περιφέρεια Marche της ανατολικής Ιταλίας.

Όπως διαβάζουμε στο perierga.gr, τα κτήρια θα δοθούν σε άτομα που μπορούν να παρουσιάσουν συγκεκριμένα σχέδια για το πώς θα ανακαινίσουν και θα αναζωογονήσουν τις τοποθεσίες για να βοηθήσουν στην τόνωση του τουρισμού στην περιοχή. Είτε πρόκειται για μετατροπή ενός από αυτά τα κτήρια σε ξενοδοχείο, spa, εστιατόριο ή άλλο έξυπνο τουριστικό αξιοθέατο, οι υποψήφιοι ιδιοκτήτες πρέπει να αποδείξουν πώς θα κάνουν τους επισκέπτες να συρρέουν σε αυτό.

Η ιδέα είναι μέρος του Στρατηγικού Σχεδίου Τουρισμού της Ιταλίας – μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην ανακούφιση του υπερπληθυσμού στις πιο δημοφιλείς περιοχές της Ιταλίας, όπως η Βενετία, και στην αναδιανομή των τουριστών σε λιγότερο γνωστούς προορισμούς σε όλη τη χώρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × one =